Oyuncular İçin Sanal Kart Önerisi

Teknolog26

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Selamlar arkadaşlar uzun zamandır güzel paylaşımlar ve indirimler yapan ininal markasından bahsedeceğim. Hepimizin piyasadan hakim olduğu kartlar 31 ağustos da yenilenmeye gitti ve sonrasında muazzam bir şekilde kampanyalara başladı. Şahsımın uzun zamandır kullandığı kartta bir çok yenilik ve kart satın alma noktaları arttı diyebiliriz. Visa ile anlaşan karttan artık hemen hemen heryerden yükleme ve hatta nakit çekim yapabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra benim gibi sadece oyun alışverirşi yapmayan arkadaşlar da var ki geçenlerde hepsiburada koton gibi bir çok mağaza kuruluşunda indirim kampanyaları yaptılar. Teknoloji odaklı düşünmeleri gerçekten güzel ve umuyorum ki bu yönde devam edeceklerdir. Sonra ki zamanlarda markadan büyük bir atılım daha beklediğimi söyleyebilirim. Çünkü piyasaya oldukça gümbür gümbür tabiriyle geldiler diyebilirim. Geçen gün de digital platform ödemelerinde %50 indirim kampanyası vardı. Google play ve appstore dan ürün alacak arkadaşlara onun da duyurusunu yapayım.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Evet, ben de İninal'i öneririm. İyi hizmet sunuyorlar.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Playstation store yada steam üzerinde taksit yapamadıktan sonra hiç bir kartın benim için bir anlamı yok :(