??. ????
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba sayın abilerim ve ablalarım, bugün sizlere ufak ama iyi bir teklif sunuyorum. Biz kendi aramızda bazı takımlar kuruyoruz. Ve bu takımlar tamamlanınca turnuvalar düzenleyeceğiz. İsterseniz sizde kendinize bir takım oluşturup bizle maçlar yapabilirsiniz. Yani kendi aramızda bir E-Spor platformu. (Bu arada bir takım 5 kişiliktir.) CS:GO, Zula,... vb. oyunlar oynanacak. Eğer sizde bu oyunlarda iyiyseniz bekleriz. Size vereceğim bu linkten başvurabilirsiniz:
LİNK: Discord - Free voice and text chat for gamers
Üstteki verdiğim linkten gelin ben veya başka bir yetkili kişi sizi yönlendirecektir.
ilk önce kayıt olmalısınız bunun için: ordaki chate !kayit-e (OLMAZSA !e-kayit) yazın sonra bütün kanallar açılır, alta gelin ve "Takım Alım Odası"na tıklayın. Gerisini biz hallederiz.
LİNK: Discord - Free voice and text chat for gamers
Üstteki verdiğim linkten gelin ben veya başka bir yetkili kişi sizi yönlendirecektir.
ilk önce kayıt olmalısınız bunun için: ordaki chate !kayit-e (OLMAZSA !e-kayit) yazın sonra bütün kanallar açılır, alta gelin ve "Takım Alım Odası"na tıklayın. Gerisini biz hallederiz.