mustafamets1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhaba ben oyuncu mouse almayı düşünüyorum ne almalıyım? Bütcem 200 şuan aklımda olan G102 önerdiğiniz mouse varmı ? 

Ben bu markaları çok tanımıyorum ama güvenilirmi yani kalitelimidir acaba?sana 4 önerim var:
bende aynısını kullanıyorum: ses çıkarmıyor ama kablosu biraz dayanıksız![]()
Hadron HG-23 Mouse
Hadron HG-23 Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ergonomik tasarımlı bir mouse![]()
Trust Verto Mouse
Trust Verto Mouse 22885 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
e-spor için kullanılan bir mouse![]()
Trust GXT 180 Kusan Pro Mouse
Trust GXT 180 Kusan Pro Mouse 22401 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bluetooth'lu klasik bir mouse![]()
Microsoft Mobile 3600 Mouse
Microsoft Mobile 3600 Mouse detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bence mouse için iyi seçim hem iyi hem kaliteli bencede logitech alın.Merhaba ben oyuncu mouse almayı düşünüyorum ne almalıyım? Bütcem 200 şuan aklımda olan G102 önerdiğiniz mouse varmı ?![]()
Hmm doğru diyorsun ama şimdiki mouseım everese model sm136 o kadar kötü ki koronada kolay kolay bitmez o yüzden bakıyorumbence hala almadıysan bekle suan çok acelen yoksa çok profsyonel bir şey alma korona bitince bir mağazaya git hangi mouse eline hangisi uyarsa onu al
Evet hepsi daha önce kullandığım markalar kalitelilerdirBen bu markaları çok tanımıyorum ama güvenilirmi yani kalitelimidir acaba?