Reis bazı kumaşlar özür dilerim ama kıçını yakar fazla oturduğunda bazı deriler ise kumaşa göre fazla rahatsızdır. Tabii hepsi değil bazıları. süngeri, boyutu fln da önemli tabiMerhaba,
Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Bi tane modelin kumaş ve deri seçeneği var. Hangisi alacağıma karar veremedim.
Sizce hangisini almalıyım?
Reis bazı kumaşlar özür dilerim ama kıçını yakar fazla oturduğunda bazı deriler ise kumaşa göre fazla rahatsızdır. Tabii hepsi değil bazıları. süngeri, boyutu fln da önemli tabi
Linkleri at istersen belki bir sonuç çıkarırız
Kumaş alırsam keten almayı düşünüyorum![]()
Gaming | Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Gaming serisi rengarenk özgün renkleri ile seni bekliyor. Antrasit Kırmızı Mor Sıcak pembe Siyah Toz pembe Turuncu Lacivert Turkuaz Kanarya Hardal Beyaz Yeşil Dikiş: Gold Renk: Mavi Materyal: Jet…ziogaming.com
Deri ve kumaş karışımı anladığım kadarıyla. Ben alacak olsam ikisinin karışımını alırdım ama istiyorsan kumaş al tamamen deri hali rahatsız olabilir![]()
Gaming | Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Gaming serisi rengarenk özgün renkleri ile seni bekliyor. Antrasit Kırmızı Mor Sıcak pembe Siyah Toz pembe Turuncu Lacivert Turkuaz Kanarya Hardal Beyaz Yeşil Dikiş: Gold Renk: Mavi Materyal: Jet…ziogaming.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kumaş alırsam keten almayı düşünüyorum
Reis iki saattir araştırıyorum bu arkadaş neyden bahsediyor diyeKoltukların 1050Tİ'ı bahçe taburesini tavsiye ederim. Tam bir f/p canavarı.
Oturacağımız şeyin bile oyuncu ekli olanları satılıyor, yakında oyuncu kıyafeti falan satacaklar. Şaka bir yana deri alma, yazın pişersin.Reis iki saattir araştırıyorum bu arkadaş neyden bahsediyor diyebeynim yetmiyor yapmayın böyle şeyler