Oyuna Girince Renkli Yatay Çizgiler

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar merhaba. Her şey bilgisayarıma SSD takıp format attıktan sonra oldu. İlk başta CS:GO'yu indirdim. Ekranın yarısı siyahtı ve oyunun arka plan müziğine göre yükselip alçalıyordu. Bu sorunu bir başlatma kodu yazarak çözdüm. Bugün PES 21 ve Valorant girmek istedim ama başlıkta bahsettiğim gibi renkli ve hareketli yatay çizgiler var ekranda, ayrıca FPS de çok düşük. Sorun nerede olabilir? SSD takılırken sorun çıktığını zannetmiyorum. Çünkü HDD'yi söküp SSD taktım HDD'yi de Caddy ile CD bölümüne taktım. Zaten bilgisayarcı taktı, bir hata yok.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Arkadaşlar merhaba. Her şey bilgisayarıma SSD takıp format attıktan sonra oldu. İlk başta CS:GO'yu indirdim. Ekranın yarısı siyahtı ve oyunun arka plan müziğine göre yükselip alçalıyordu. Bu sorunu bir başlatma kodu yazarak çözdüm. Bugün PES 21 ve Valorant girmek istedim ama başlıkta bahsettiğim gibi renkli ve hareketli yatay çizgiler var ekranda, ayrıca FPS de çok düşük. Sorun nerede olabilir? SSD takılırken sorun çıktığını zannetmiyorum. Çünkü HDD'yi söküp SSD taktım HDD'yi de Caddy ile CD bölümüne taktım. Zaten bilgisayarcı taktı, bir hata yok.
Fotoğraf atabilir misiniz?

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Grafik sürücüsünün son sürümünü kendi sitesinden indirip, kurdunuz mu?

Büyük bir ihtimal dahili grafik biriminin sürücüsü kuruludur. Harici olanın ise kurulu değildir. Genelde bu sorun bundan dolayı oluyor.

Son düzenleme:

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Çizgiler sürekli haraket ediyor fazla belli olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videolarda öyle oluyor mu?
Sadece oyunlarda.

Grafik sürücüsünün son sürümünü kendi sitesinden indirip, kurdunuz mu?

Büyük bir ihtimal dahili grafik biriminin sürücüsü kuruludur. Harici olanın ise kurulu değildir. Genelde bu sorun bundan dolayı oluyor.
Her ikisini de kurdum.

AMD olan kartın sürücü güncel değil mecburiyetten AMD desteği çektiği için güncellenmiyor.

Bi fikriniz var mı? @Koray Umut

Son düzenleme:

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Çizgiler sürekli haraket ediyor fazla belli olmamış.

Sadece oyunlarda.

Her ikisini de kurdum.

AMD olan kartın sürücü güncel değil mecburiyetten AMD desteği çektiği için güncellenmiyor.

Bi fikriniz var mı? @Koray Umut
Hangi oyunları test ettiniz?

Ronnie1035

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Ayni olay kuzenimin pc dede var, sorunu cozemedik garibim gözü alıştı daha :D
FPS de düşük olmasa yine çok bi sıkıntı olmaz ama 5 FPS falan alıyorum.

Arkadaşlar daha ilginç bi olay. Tomb Raider açtım az önce onda sorun yok.

Son düzenleme: