Oyuna giremiyorum

yusaverim10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüklesem birşey olurmu? Ltfn yardım
964b21b949914697ef494c92d57dcd7b.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Açtığınız konudan hiçbir şey anlamadım şahsen. Hangi oyundan bahsediyorsunuz? Sistem özellikleriniz neler?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Oyun Assasins Creed Unity e benziyor. Bu oyun zaten üstün sistem özellikleri isteyen bir oyun ve de optimizasyon sorunu çokca mevcut. GTX760 + FX6350 + 8 GB ram ile bile high veya ultrada oynayamıyor , orta ayarlarda bile oyun kasıyor iken işlemcin düşük iken bu oyunu oynamayı düşünme !!

yusaverim10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun Assasins Creed Unity e benziyor. Bu oyun zaten üstün sistem özellikleri isteyen bir oyun ve de optimizasyon sorunu çokca mevcut. GTX760 + FX6350 + 8 GB ram ile bile high veya ultrada oynayamıyor , orta ayarlarda bile oyun kasıyor iken işlemcin düşük iken bu oyunu oynamayı düşünme !!
Assasin creed rogue oyun bu zaten windows 8 i çalışmıyomuş

yusaverim10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açtığınız konudan hiçbir şey anlamadım şahsen. Hangi oyundan bahsediyorsunuz? Sistem özellikleriniz neler?
Assasin creed rogue ya sisitem özelikleri bilgisayara yetiyor sadece işlemci yetmiyp ghz diye geçiyo birşey olurmiki diye aizdenyardım istedim

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Assasin creed rogue oyun bu zaten windows 8 i çalışmıyomuş
Rogue ise oynarsın win 8.1 pro da rahat bir şekilde oynuyordum. Unity saçma sapan donmalar , takılmalar , buglar , oyundan atmalar yapıyordu. Rogue sorunsuz ve düşük boyutlu bir oyun. Optimizasyon konusunda PC de başarılı....

yusaverim10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rogue ise oynarsın win 8.1 pro da rahat bir şekilde oynuyordum. Unity saçma sapan donmalar , takılmalar , buglar , oyundan atmalar yapıyordu. Rogue sorunsuz ve düşük boyutlu bir oyun. Optimizasyon konusunda PC de başarılı....
Ama bna açmaz dediler açarmı bide bnde 2.90ghz var oyun 3.90 istiyo o civar yükleyimmi yani?