Oyun yapımında yardım arıyoruz!

AlperHan007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 3-4 kisilik bir grubum var ve yeni uyeler ariyorum CRYENGINE 3 ile oyun yapiyoruz ve hayirlisiyla Haziran-Temmuz gibi cikartacagiz bu oyun motorunu kullanmayi bilen arkadaslari aramizda gormek isteriz yorumlar size kalmis..

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Anlamak ve projenizde yer almak çok isterdim. Konu up olsunda bari işinize yarasın, belki birileri görür

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben de [MENTION=70517]karacaerc[/MENTION] arkadaşımın görüşlerini paylaşıyorum, sınav olmasa bu işi bilmesem dahi yardımcı olurdum ama LYS var işte :)
Başlığı "CRYENGINE 3 ile oyun yapacak kişiler aranıyor" olarak değiştirirsen daha çok kişi bakar konuya.
Bu arada konu up.

tyfr1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar size destek olabilirim yanınızda olabilirim. Ama illa programlama dilimi istiyorsunuz.. Başka her türlü konuda yardımım dokunur.

Oekry

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaptığınız şeyleri test edecek birini arıyorsanız denemek isterim.

tyfr1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çıkacak oyunun pc üzerinde her türlü oranlarında yeterliliğinde her türlü destekte Oekry arkadaşımızın dediği gibi yardımcı olmak ısterım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cryengine ücretlidir, gördüğüm kadarıyla içinizde geliştirebilecek biride yok, unrealengine deseydiniz biraz daha inandırıcı olurdu, boşuna insanların vaktini harcamayın derim..

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu arada CRYDEV bedevadan bir geliştirme programı veriyor. Daha çok 3D çalışma üstüne odaklı gibi duruyor. Biraz 3D bilgim ile çözmeye çalışıyorum :D

AlperHan007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim SDN OKURU merak etme elimde yeteri kadar cryrngine var satin alinmis sen karisma orasina programlama dili bilmenize gerek yoktur sadece cryengine i birazda olsa iyi bilmeni yeterli