Oyun ve internet telefonu arıyorum

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler benim 1000-1300 tl param var daha eklettirmez babamlar bu fiyata telefon arıyorum lg g2 dedi arkadaşlarım sonra okuldaki arkadaşta mazemesi kötü dedi arkadaki arkadaşta lg nexus 5 dedi bana bi yardımcı olabilirmisiniz aklım karıştı oyun ve internet için bana en uzun giden telefon hangisi olabilir acaba ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung s4 alma da, Herkes G2 öneriyor bende yakında geçmeyi düşünüyorum,Gm Elite düşünebilirsin,

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s4 ablamda var 1 oyun yükledi o oyun telefonu mahfetti bi müddet sonrada telefon takılıyo kalıyor o beni soğuttu s4 düşünmüyorum zaten . g2 düşünüyodum bende ama arkadaşım malzemesi kötü uzunda kullanamazsın dedi aklım karıştı .

Reaksiyon puanı
1
Malzemesi kotu falan degil plastik sonucta ama oyle abartilcak biseyi yok. Ki zaten hemen hemen hepimiz telefonlarimiza kap takiyoruz. Bir de spigen slim armor takarsan telefon tank oluyo yani korkma al g2 rahatina bak

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 nin 16 lısı yetermi baya oyun yüklerim 32 mi alıyım

Reaksiyon puanı
1
Paralel ithalat ile 32ligi 1350 civarlarina kadar dusuyo ben istanbul bilisimden 1356 ya aldim mesela

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g2 almaya karar verdim bişeyi merak ediyorum
gm elite . nexus 5 , g2 oyun ve hız! bakımından en iyisi hangisidir az evvel arkadaş aradı o bana telefon bakıyomuş gm elite de olabilir dedi bende buraya ekliyim dedim :)

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 almaya karar verdim ama şunları merak ediyorum
gm elite , nexus 5 , g2 oyun ve hız bakımından en iyisi hangisidir
arkadaş aradı gm elit de alabilirsin dedi bende buraya ekliyim dedim :)