Oyun tavsiye survival, crafting singleplayer

emil029

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Ben sizden tavsiye almak istiyorum. bana RUST gibi H1Z1 gibi survival,crafting tipi oyun lazim ama singleplayer lutfen biliyorsaniz soyleyin

Evolle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 days to die var öneririm. Farklı bir tür istiyorsan This War of Mine var bu oyunda diğerlerinden farklı zombilerden falan değilde, savaşın ortasında kalmış sivil olarak yaşamaya çalışıyorsun. 2 boyutlu bir oyun olmasına rağmen fazlasıyla eğlenebileceğini umuyorum.

Favor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Project Zomboid (2 Boyutlu crafting açık dünya. Ayrıca karakterinizin mesleği ve hastalıklarına kadar ince ayrıntıları seçebiliyorsunuz)

7 Days To Die
(RUST benzeri açık dünya)

The Forest
(%100 Şiddetle Önerimdir bana göre sanbox türünün en aksiyonlu ve emek isteyen oyunu)

Planet Explorers
(Açık dünya, başka bir gezegende detaylı crafting özelliği )

Rake
(Craft Yok fakat aksiyonlu ve gerilimi bol bir oyun)

Ark Survival Evolved
( Jurassic dönemde geçen görüntü kalitesi yüksek fakat bana göre daha beta aşamasından dışarı çıkamamış bir oyun )

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
The Forest : Ara ara bug'larla boğuşulsada zevkli oyun.Uçak kazası.Hayatta kalmaya çalışıyosun.Çok güzel bir oyun.Adada mutantlar ve yerli halk var.

The Long Dark : Gene uçak kazası.Doğaya karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.Soğuk hava,kurtlar ve hastalık düşmanınız.Çok zevkli bir oyun.

Don't Starve : Yarı üstten bakışlı enteresan bir survival crafting oyunu.Çok sarıyor.Örümcekler yarasalar felan var onlar düşmanınız.