muzkabuğu01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
arkadaşla oyun oynayacaz age of empires tarzı ordular kurup birbirimizle savaşabilceğimiz veya ortak bir düşmana karşı savaşacamız bir oyun bilen var mı
Türkiye'de yaygın olmayan ama strateji oyunları oynayanların seveceği bir oyun 2 d olmasına rağmen oyun mekanikleri çok iyi ama ücretli olması biraz sıkıntı![]()
Rusted Warfare - RTS Strategy - Google Play'de Uygulamalar
Bu gerçek RTS'de üsler inşa edin, kaynakları çıkarın ve ordunuzu oluşturun.play.google.com
P2W olmaması için böyle şey etmişler ama değer benceTürkiye'de yaygın olmayan ama strateji oyunları oynayanların seveceği bir oyun 2 d olmasına rağmen oyun mekanikleri çok iyi ama ücretli olması biraz sıkıntı
Bu oyun güzel☺Clash Of Clans.
strateji oyunları mi
bu oyuna baktım grafikleri pek iyi değil telefonlarımız iyi grafikleri daha iyi bir tavsiyen varmı ustaTürkiye'de yaygın olmayan ama strateji oyunları oynayanların seveceği bir oyun 2 d olmasına rağmen oyun mekanikleri çok iyi ama ücretli olması biraz sıkıntı
bunu da biliyorum hoşuma gitmemişti ?beğenir misin bilmem ama zamaninda coook oynadim ben bunu
![]()
Magic Rush: Heroes - Apps on Google Play
Free Strategy Role Playing Game! Battle with Warriors, Archers, Snipers & more!play.google.com
ottomans iyi aslında tam aradığım şey bj kardeşim acaba şey varmı bu oyunda mesela arkadaşımı ekledim vs falan atabiliyor muyuz online bir oyun mu bubu türden mi
yoksa bu türden mi strateji oyunu ariyosun![]()
Ottoman Wars - Apps on Google Play
Online & Real-time & 3D & Strategy Game - Magnificent Ottoman Empire!play.google.com
![]()
Spartania: Orc War Strategy! - Apps on Google Play
Build, Upgrade & Battle Orcs! A Casual, Spartan City Strategy & Tower Defense!play.google.com
benim bunu oynayali cok oldu ama sanirsam oyleottomans iyi aslında tam aradığım şey bj kardeşim acaba şey varmı bu oyunda mesela arkadaşımı ekledim vs falan atabiliyor muyuz online bir oyun mu bu