Oyun OYnarken zevk alamıyorum nedendir ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bycash1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bycash1

Doçent
Reaksiyon puanı
98
virüs boyunca 3 ay evden çıkmadım full oyun oynadım son 3 aydır da oynamıyorum istek yok ama oyun oynamayı seviyorum ne tavsiye edersiniz ?

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,901
kendini "oyun oynamayı seviyorum" diye şartlama. belli ki sevmiyorsun, kendini geliştirebileceğin, zamanını değerli kılabileceğin doğru alanlara yönel.

Cpt Price

Asistan
Reaksiyon puanı
38
virüs boyunca 3 ay evden çıkmadım full oyun oynadım son 3 aydır da oynamıyorum istek yok ama oyun oynamayı seviyorum ne tavsiye edersiniz ?
Öyle olunca film izlemeye başla çok etkili bir yöntem. Bir süre sonra film izlemekten sıkılıyorsun oyunları özlüyorsun ve hayatın sonuna kadar bu döngü ile devam edebiliyorsun.?

bycash1

Doçent
Reaksiyon puanı
98
Öyle olunca film izlemeye başla çok etkili bir yöntem. Bir süre sonra film izlemekten sıkılıyorsun oyunları özlüyorsun ve hayatın sonuna kadar bu döngü ile devam edebiliyorsun.?
film izledim paso da fayda etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

film izledim paso da fayda etmedi

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
Sistemin çok iyiyse sıkılırsın. Mesela CELERONCUĞUM sağolsun oyun oynarken 30 dk mi nasıl bir grafik ayarıyla kasmadan Oynarım diye bakınıyorum. Yani sana CELERONLA oyna demiyorum fakat hafif kastıracak full grafiklerde 30 fps alacak bir sistem toplarsan oynarken onun büyük bir oyun olduğunu düşünüp mutlu olursun ;)