Klavyelerin aynı anda tuş komutu gönderebilme yeteneği klavyeden klavyeye değişir. Eğer tuş sinyal limitine takılırsa klavye, bilgisayar sesli sinyal verip oyunda geçici kilitlenmelere sebebiyet verebilir. Oyuncu klavyelerinde bu tuş sinyal limiti 20 küsürlere kadar çıkar. Yani aynı anda 20 tane tuşa bile bassanız 20 tuşun sinyalini de alır bilgisayar.
Klavyelerin aynı anda tuş komutu gönderebilme yeteneği klavyeden klavyeye değişir. Eğer tuş sinyal limitine takılırsa klavye, bilgisayar sesli sinyal verip oyunda geçici kilitlenmelere sebebiyet verebilir. Oyuncu klavyelerinde bu tuş sinyal limiti 20 küsürlere kadar çıkar. Yani aynı anda 20 tane tuşa bile bassanız 20 tuşun sinyalini de alır bilgisayar.
Ben Fifa 13 oynarken 3 tuşa basılı tutuyorum (Oyuncu Klavyes)"Tık Tık" diye ses çıkıyor bırakana kadar ama oyunda takılma felan olmuyor.
Klavyen gerçek oyuncu klavyesi değildirYoksa 3 tuşa takılma yapan oyuncu klavyesi olmaz
![]()
A4 Tech X7 G800V.Ama şimdi akıma geldi.Yukarıda bahsettiğim olay bu klavyenin bir önceki sürümünde oluyordu.Yanlış yönlendirme için özür dilerim.
Gerçek bir oyuncu klavyesinde bu olay asla olmaz. Dediğin gibi yanlış hatırlamış olabilirsin. Çünkü oyuncular için çok fazla tuş kullanımı önemlidir. Bu tip klavyelerde genelde USB soketleri altın kaplama (hızlı ve kayıpız iletişim için) kabloları yıpranmaması için örgü kaplama olur. Asla ve asla kablosuz olmazlar. Ayrıca aynı andaki tuş sinyali sayısı normal klavyelerden birkaç kat yüksek olur...
Razer klavyeler çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar![]()
Şimdilik klavye değil ama bir razer mouse alıcamOnline oyunlarda magic mouse olmuyor, hep birkaç eli bu mouse yüzünden kaybediyorum...
Hangi oyunu oynuyorsun ?