Oyun Oynarken klavye tuşlarına uzun süre basınca cızırtı çıkıyor

onur61ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell İnspiron n5110
6Gb ram
İ5 2450m 2.50ghz işlemci
Nvidia ekran kartı var

PC ile fifa , pes , mafia gibi oyunları oynarken klavye tuşlarına uzun süre basılı tutarken bilgisayarda takılma donmayla birlikte bir cızırtı çıkıyor ne zamandır çözüm bulamadım yARDIMINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

Reaksiyon puanı
189
Klavyeni oyuncu klavyesi ile değiştir. Eş zamanlı tuş gönderimi iyi değildir klavyenin...

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende de aynı pc'den var ama hiç böyle hatalara raslamadım ilginç :confused1:

onur61ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece klavyede yapıyo joistik le oynarken yapmıyo joistik le oynardım ama her yere götüremiyorum klavyede neden böyle bi sorun var onu çözmem lazım

Bide Söylemeyi unuttum şarjda oynayınca Böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Yüksek performans a aldım gene aynı hatayı verdi gama booster felan yaptım gene pes 2013 oynarken tuşlara basınca cızırtı ve donma oluyorr

Reaksiyon puanı
189
Klavyelerin aynı anda tuş komutu gönderebilme yeteneği klavyeden klavyeye değişir. Eğer tuş sinyal limitine takılırsa klavye, bilgisayar sesli sinyal verip oyunda geçici kilitlenmelere sebebiyet verebilir. Oyuncu klavyelerinde bu tuş sinyal limiti 20 küsürlere kadar çıkar. Yani aynı anda 20 tane tuşa bile bassanız 20 tuşun sinyalini de alır bilgisayar.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Klavyelerin aynı anda tuş komutu gönderebilme yeteneği klavyeden klavyeye değişir. Eğer tuş sinyal limitine takılırsa klavye, bilgisayar sesli sinyal verip oyunda geçici kilitlenmelere sebebiyet verebilir. Oyuncu klavyelerinde bu tuş sinyal limiti 20 küsürlere kadar çıkar. Yani aynı anda 20 tane tuşa bile bassanız 20 tuşun sinyalini de alır bilgisayar.

Bunu bilmiyordum üstad.
Teşekkürler.

onur61ts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÇÖZÜM ORASI %5 OLSA BİR PROBLEM OLURMU ORASI %5 OLSA BİR PROBLEM OLURMU
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://a1212.hizliresim.com/14/8/gq5kp.png[/URL][/IMG]

ORASI %5 OLSA BİR PROBLEM OLURMU

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26

Ben Fifa 13 oynarken 3 tuşa basılı tutuyorum (Oyuncu Klavyes)"Tık Tık" diye ses çıkıyor bırakana kadar ama oyunda takılma felan olmuyor.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Klavyen gerçek oyuncu klavyesi değildir :) Yoksa 3 tuşa takılma yapan oyuncu klavyesi olmaz :)

A4 Tech X7 G800V.Ama şimdi akıma geldi.Yukarıda bahsettiğim olay bu klavyenin bir önceki sürümünde oluyordu.Yanlış yönlendirme için özür dilerim.

Reaksiyon puanı
189
A4 Tech X7 G800V.Ama şimdi akıma geldi.Yukarıda bahsettiğim olay bu klavyenin bir önceki sürümünde oluyordu.Yanlış yönlendirme için özür dilerim.

Gerçek bir oyuncu klavyesinde bu olay asla olmaz. Dediğin gibi yanlış hatırlamış olabilirsin. Çünkü oyuncular için çok fazla tuş kullanımı önemlidir. Bu tip klavyelerde genelde USB soketleri altın kaplama (hızlı ve kayıpız iletişim için) kabloları yıpranmaması için örgü kaplama olur. Asla ve asla kablosuz olmazlar. Ayrıca aynı andaki tuş sinyali sayısı normal klavyelerden birkaç kat yüksek olur...

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Gerçek bir oyuncu klavyesinde bu olay asla olmaz. Dediğin gibi yanlış hatırlamış olabilirsin. Çünkü oyuncular için çok fazla tuş kullanımı önemlidir. Bu tip klavyelerde genelde USB soketleri altın kaplama (hızlı ve kayıpız iletişim için) kabloları yıpranmaması için örgü kaplama olur. Asla ve asla kablosuz olmazlar. Ayrıca aynı andaki tuş sinyali sayısı normal klavyelerden birkaç kat yüksek olur...

Razer klavyeler çok hoşuma gidiyor ama çok pahalılar :(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı bilgisayarı kullanıyorum bazen video izlerken bile tuşlara basınca cızırtı çıkıyor donuyor aslında performans olark çok iyi normalde ama bazen böyle yapyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle kolar bir sorunu nasıl olmusta çözememişsiniz anlama veremedim bu gün bende yasadım aynı durum ilk başka yapışkan tuşlardan oluğunu düşünmüştüm ama düzeltemedim sonradan fark ettimki saçma sapan bi kaç oyun indirmiştim streat fighter mortol kombat gibi onların pok yemesiymiş sildim pcdende tüm dosyalarını temizlettim birde truva atı çıktı virüs taramasından sonra düzeldi umarım size yardımcı olmusumdur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende
klavye takilıyor ama mosueye bisey olmuyor pillerin oldugu yere veya bekleyince klavye duzeliyor