- Reaksiyon puanı
- 298
Beyler bayanlar 21 tl var şöyle arkadaşlarla oynancak bi oyun varmıdır düşük sistem gereksinimi olan.
nvidia 940mx i5-7200uBrawlhalla (BEDAVA)
Mount And Blade Warband
Sistemini Söylersen Daha Da Yardımcı Olabiliriz
ramnvidia 940mx i5-7200u
Pek Düşük Değil Ama Neyse Sizin İçin Araştıracağım
Ne Tür Oyunlar İstiyorsunuz
mizah yapmıyorsan yürü işine kardeşim.tabiki zula hem türk yapımı oyun dünyanın en ii oyunu zula
ne mizahı zula en iyi oyun ondan ii oyun yok hem türkiye haritaları fln var yani oyun türk yapımı bidemizah yapmıyorsan yürü işine kardeşim.
Efendim size önerin dying light dır 20 tl ve sanırım sisteminizde fena sonuç vermez hem singleplayer hem de multiplayer modu vardır ayrıca Türkiye’de geçiyorBeyler bayanlar 21 tl var şöyle arkadaşlarla oynancak bi oyun varmıdır düşük sistem gereksinimi olan.
türkiyede geçmiyo araştırmadan konuşma sırf şehrin adı harran diye sadece isim benzerliği kurgusal sehirEfendim size önerin dying light dır 20 tl ve sanırım sisteminizde fena sonuç vermez hem singleplayer hem de multiplayer modu vardır ayrıca Türkiye’de geçiyor
Dostum şehir kurgu ülke türkiye oyunu oynamadıysan yanlış bilgi kullanarak insanları şaşırtmatürkiyede geçmiyo araştırmadan konuşma sırf şehrin adı harran diye sadece isim benzerliği kurgusal sehir
oyunun neresinde burası türkiye diyo bitane sahnesini söyleDostum şehir kurgu ülke türkiye oyunu oynamadıysan yanlış bilgi kullanarak insanları şaşırtma
Daha iyisi var oyunun offical twitter hesabından doğrulama varoyunun neresinde burası türkiye diyo bitane sahnesini söyle
Daha fazlasıda var oyunu oynadıysan oyundaki Polis araçlarında açıkça "155" ya "POLİS" yazısını oyundaki ambulansların "112" yazısı yazdığını görebilirsinDaha iyisi var oyunun offical twitter hesabından doğrulama var![]()
human fallflat var borderda var bende çoğunu oynadımHuman Fall Flat
Borderlands 2
BIGFOOT
İndirimde bunlara bakabilirsin.
dediklerinin 3 ü varDaha iyisi var oyunun offical twitter hesabından doğrulama var Ekli dosyayı görüntüle 149233
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha fazlasıda var oyunu oynadıysan oyundaki Polis araçlarında açıkça "155" ya "POLİS" yazısını oyundaki ambulansların "112" yazısı yazdığını görebilirsin
Oyunun hikayesi bakmaya değer,arkadaşlarla oynaması en azından benim açımdan eğelenceli verdiğin paraya değicek seni üzmeyecek bir oyundur en kötü ilk 2 saatini oynar bepğenmezsen iade edersin
Onun dışındada birkaç oyun önerim var
Left4Dead-18 tl
G-mod 18 tl
Death by daylight 24 tl (Bütçenin üstünde ancak deluxe edition 24tl ye indirimde orjinal oyun 30 tl)
Payday 2-18 tl
dying ligt tek sararsa hemen alırımDaha iyisi var oyunun offical twitter hesabından doğrulama var Ekli dosyayı görüntüle 149233
Daha fazlasıda var oyunu oynadıysan oyundaki Polis araçlarında açıkça "155" ya "POLİS" yazısını oyundaki ambulansların "112" yazısı yazdığını görebilirsin
Oyunun hikayesi bakmaya değer,arkadaşlarla oynaması en azından benim açımdan eğelenceli verdiğin paraya değicek seni üzmeyecek bir oyundur en kötü ilk 2 saatini oynar bepğenmezsen iade edersin
Onun dışındada birkaç oyun önerim var
Left4Dead-18 tl
G-mod 18 tl
Death by daylight 24 tl (Bütçenin üstünde ancak deluxe edition 24tl ye indirimde orjinal oyun 30 tl)
Payday 2-18 tl
2 oynuda oynadımPek Düşük Değil Ama Neyse Sizin İçin Araştıracağım
CS-GO Ya Da Volorant Oynuyomursunzuz
co opPek Düşük Değil Ama Neyse Sizin İçin Araştıracağım
CS-GO Ya Da Volorant Oynuyomursunzuz
oda var