Oyun önerılerınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar süreklı savaş oyunları oynamaktan sıkıldım.böyle değişık tarzda heyecanlı TÜRKÇE YAMASI olan oyun tavsıyelerınızı beklıyorum.stratejı,araba yarışı,futbol olmasın.korku ve erotık oyunlar da olabılır :D

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dead Space 1-2yi oynamanı tavsiye ederim oynadığım en iyi korku oyunlarıdır, türkçe yaması da vardır muhtemelen :)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Dead Space 1-2yi oynamanı tavsiye ederim oynadığım en iyi korku oyunlarıdır, türkçe yaması da vardır muhtemelen :)
oyun sıtelerınde baktım.yıne ıçersınde çarpışma oluyor
artık oyunlarda sılah kullanmaktan bıktım.ıkı adam gıdıyorsun vur-vurul.başka bırşey yok
benım aradığım mafıa 1-2 tarzında oyunlar.yanı süreklı çarpışma olmuyacak
assıan serısını düşünuyorum fakat türkçe yaması olmadığı ıçın ındırmek ıstemıyorum
araba yarışı olarak nfs hot pursuit ındırdım ama türkçe yaması olmadığında oynayamıyorum.seceneklerı çok karmaşık öyle duruyor

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Korku olsun istiyorsun . çATIşma istemiyorsun ... hımm o zaman :D

--- Amnesia.... türkçe yamada var dene bakalım

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde puzzle ve çözmeceleri seversen , yani şöyle diyeyim monkey island oynadıysan zamanında böyle ben bilgisayar başında otururum kulunçlarım ağrımaz boynum tutulmaz sabrım sınırsızdır dersen still life 1 - 2 csi crime scene investigation oyunlarını bi dene derim. sende de bendeki sorunu görüyorum aslında şu aralar ne oynasam tatmin olamıyorum eskisi gibi oyun oynama isteğim gitti bunada üzülüyorum ama elden gelen bişi yok, korkarım büyümekteyiz :(

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
oyun sıtelerınde baktım.yıne ıçersınde çarpışma oluyor
artık oyunlarda sılah kullanmaktan bıktım.ıkı adam gıdıyorsun vur-vurul.başka bırşey yok
benım aradığım mafıa 1-2 tarzında oyunlar.yanı süreklı çarpışma olmuyacak
assıan serısını düşünuyorum fakat türkçe yaması olmadığı ıçın ındırmek ıstemıyorum
araba yarışı olarak nfs hot pursuit ındırdım ama türkçe yaması olmadığında oynayamıyorum.seceneklerı çok karmaşık öyle duruyor

Sen arkadaşın dediği Dead space i oyna sonra silah silah silah diye yalvarırsın o oyunda. :P

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Korku olsun istiyorsun . çATIşma istemiyorsun ... hımm o zaman :D

--- Amnesia.... türkçe yamada var dene bakalım
amnesıa yı kurdum bı ara oynamaya çalıştım.karanlık odalarda bı sağa gıttım bı sola en sonunda sınırlenıp kaldırmıştım
Birde puzzle ve çözmeceleri seversen , yani şöyle diyeyim monkey island oynadıysan zamanında böyle ben bilgisayar başında otururum kulunçlarım ağrımaz boynum tutulmaz sabrım sınırsızdır dersen still life 1 - 2 csi crime scene investigation oyunlarını bi dene derim. sende de bendeki sorunu görüyorum aslında şu aralar ne oynasam tatmin olamıyorum eskisi gibi oyun oynama isteğim gitti bunada üzülüyorum ama elden gelen bişi yok, korkarım büyümekteyiz :(

malesef sabırlı bırı değilım.aksıne asabıyımdır
Sen arkadaşın dediği Dead space i oyna sonra silah silah silah diye yalvarırsın o oyunda. :P

yok yalvarmam merak etme.oynadığım oyunlarda hep vurmaktan başka bışey yaptığım yok
mesela oynadıklarım crysıs 2.cod 4,black ops, vs

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silent Hill serisi olabilir. NBA 2k12'yi tavsiye ederim. Kariyer modu güzel. Küçük boyutta "gizli nene oyunları" da güzeldir onlarıda tavsiye ederim. (Hidden object game)

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O zaman Assassin`s Creed ya da Witcher oynayabilirsin :)

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Silent Hill serisi olabilir. NBA 2k12'yi tavsiye ederim. Kariyer modu güzel. Küçük boyutta "gizli nene oyunları" da güzeldir onlarıda tavsiye ederim. (Hidden object game)
Silent Hill 1ve 3 e baktım güzel oyuna benzıyor.lısteme aldım.ındırecem.basketbolu sevmem daha doğrusunu kurallarını bılmem.tenı oyunlarını severım vırtual tennıs 2011 kurdum ama tr yaması yok.oynayamıyorum.
gızlı nene demek anlamadım?nesne mı olcaktı:)
The Tudors: Hidden Object Adventure - 2010 ye baktım sadece resımler var.traıllerını bulamadım.resımlerındende de bırşey anlamadım
O zaman Assassin`s Creed ya da Witcher oynayabilirsin :)
assasıan serısının tr yamasını bulsam düşünmeden oynucam
the witcher e baktım.canavarlı falana benzıyor.hoşuma gıtmedı

şuana kadar önerılerden en çok slınt hıll hoşuma gıttı.daha güzel önerı gelmezse bunun serılerını ındırıp oynucam

marmarasport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelde bu oyunların boyutları 100 - 1000 mb'a kadar değişiyor. Amaç ekranda gizlenmiş olan nesneleri size verilen süre dahilinde bulmak. Şu link'de ki resim de görebilirsiniz. Tabii oyunun genel şablonu bu ama her oyunda ki hikayeler farklı olabiliyor. Özellikle "bigfishgames" oyunları iyidir. Bazen de bu oyunların içerisinde küçük bulmacalarda oluyor.

http://4.bp.blogspot.com/_h8L4p_zz9...h8/O9shnb4k9EE/s1600/xyzmrzy6soj9ssa77vc5.jpg
http://www.gamesdep.com/gameimg/c/cajun-cop/cajun-cop-sc1.jpg
http://www.bigfishgames.com/download-games/genres/15/hidden-object.html

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@jomily Diyorum ya sen bir dead space e el at. Ondan sonra burada görüşlerini yaz. Cod ve battlefield gibi oyunlarla karıştırma bu oyunu.

Birde tavsiyelere uy kulaklık+karanlık bir ortamda oyna : )

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Saboteur Diye bir oyun vardı , Türkçe yamasıda var , Mafia tarzı bir oyun (oynanış biçimi bakımından) .

2. Dünya savaşında normal bir vatandaşı canlandırıyorsun , Yorumlarını falan okudum yerden yere vurmuşlar ama ben çok beğenmiştim , zevkle oynamıştım.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Genelde bu oyunların boyutları 100 - 1000 mb'a kadar değişiyor. Amaç ekranda gizlenmiş olan nesneleri size verilen süre dahilinde bulmak. Şu link'de ki resim de görebilirsiniz. Tabii oyunun genel şablonu bu ama her oyunda ki hikayeler farklı olabiliyor. Özellikle "bigfishgames" oyunları iyidir. Bazen de bu oyunların içerisinde küçük bulmacalarda oluyor.

http://4.bp.blogspot.com/_h8L4p_zz9...h8/O9shnb4k9EE/s1600/xyzmrzy6soj9ssa77vc5.jpg
http://www.gamesdep.com/gameimg/c/cajun-cop/cajun-cop-sc1.jpg
http://www.bigfishgames.com/download-games/genres/15/hidden-object.html

@jomily Diyorum ya sen bir dead space e el at. Ondan sonra burada görüşlerini yaz. Cod ve battlefield gibi oyunlarla karıştırma bu oyunu.

Birde tavsiyelere uy kulaklık+karanlık bir ortamda oyna : )

Saboteur Diye bir oyun vardı , Türkçe yamasıda var , Mafia tarzı bir oyun (oynanış biçimi bakımından) .

2. Dünya savaşında normal bir vatandaşı canlandırıyorsun , Yorumlarını falan okudum yerden yere vurmuşlar ama ben çok beğenmiştim , zevkle oynamıştım.

slınt hıll 3 oyununu ındırdım.az önce ılk defa oyuna gırdım.oyunda bayan görevını üstlenmışım:)ılk defa oyunda bır kız görmek güzel bır duygu:D ama nasıl oynandığını anlamadım.elımde bıcakla sağa sola dönüp duruyorum.oyunun çözumunu bulmam lazım