Oyun Laptopu

kadotato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Piyasadaki son oyunları maksimum grafik ayarlarında rahatlıkla kaldırabilecek bir oyun laptop u almak istiyorum ve en az 17 inç olması benim için önemli. 4000 tl bütçem var. Sizler ne almamı önerirsiniz?

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o kadar büyük font ile yazmanın yasak olduğunu sanıyorum.bilgisayar içinde monsterların yeni serilerine bakabilirsin ihtiyaçları karşılayacak çok fazla modelleri var.

kadotato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzeltildi. Monster ağustosa kadar teslim edemiyormuş o yüzden vazgeçtim monsterdan.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
O büyüklükte, laptop almak pek kartlı secim olmuyor genelde, çünkü fiyat anlamsız artmış oluyor...

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4000tl ye leptop önermiyorum o fiyata çok müthiş bi masaüstü toplanabilir. Tavsiye olarakta leptoptan çok anlamam ama Msi ye bi bakmanızı tavsiye ederim.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Düzeltildi. Monster ağustosa kadar teslim edemiyormuş o yüzden vazgeçtim monsterdan.
ben o bilgisayarlar için beklerdim 1 ay ama tabi sen bilirsin.o zaman 4bin lira vermişken vaiolara bakmanı öneririm,sony sırf isimi yüzünden fiyatları şişiriyor ama malzeme kalitesi olarak en iyisi o bence.o kadar para vereceksen donanım dışında malzeme kalitesine bakmanı da öneririm

kadotato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4000tl ye leptop önermiyorum o fiyata çok müthiş bi masaüstü toplanabilir. Tavsiye olarakta leptoptan çok anlamam ama Msi ye bi bakmanızı tavsiye ederim.
haklısın fakat yazın ve kışın farklı şehirlerde oluyorum mecburen

http://www.pcdepo.com/lenovo-essential-g770-59-324731-notebook-urun7360.html

Al bunu, hdd'sini ssd bir diskle değiştir, ram'i de 8'e çıkart, her oyunu oynarsın. :wink:

yalnız hocam bu çok sönük kalmıyor mu yetersiz kalmasın sonra?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
ıvy bridge, 1080p , ddr4, ekran kartı, disk dönüş hızı vs.. almışken alabildiğimin en iyisini almak istiyorum

Bakınız : http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8454

Bilgisayar alırken, almışken en iyisini alayım diye birşey düşünmek yapılabilecek en büyük yanlışlardan olur. Bugün 10bin'de versen 2 yıl sonra göreceği muamele aynı olacaktır. :) Ekran çözünürlüğü konusunda çok birşey diyemeyeceğim ama benim öneriminki de fena sayılmaz.

Oyun oynamak için i7 yerine genelde i5 tavsiye ediliyor, çünkü i5'lerin tek çekirdek hızı daha performanslı oluyor genellikle diye biliyorum. Diski zaten ssd ile değiştir diye belirttim, 7200'lük diskle bile uğraştığına değmez param var diyorsan...

Yani tabi şimdi 4bin verip o bilgisayarıda alabilirsin ama benim önerimi alıp, disk ve ram değişimini yapıp 2bine mal eder, paranı saklar iki yıl sonra yenisini de alabilirsin aynı şekilde... :) Bunlar bakış açısı, 2 yıl sonra yenisini alabilmek bence daha iyi bir seçim her zaman, diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum tabi ki...