fatih pamuk
Asistan
güncel oyunları full sürüm halinde indire bileceğimiz site öneriniz var mı ?
tam adresi ne hocamSteam var işini görürse.
tam adresi ne hocam
her oyunu indire biliyormuyum yani hocamSteam uygulama.
her oyunu indire biliyormuyum yani hocam
ücretsiz şekilde ulaşma imkanımız yokmu hocam :Oyunların büyük kısmı var ama ücretli onu söyleyeyim
ücretsiz şekilde ulaşma imkanımız yokmu hocam :
tavsiye etmeme nedeniniz neTorrent var ama tavsiye etmem.
tavsiye etmeme nedeniniz ne
haklısınız bu konularda.
Ya bu hak olayını falan bırakın hocam . İndiren bunları bilerek indiriyor . Ve güvenli sitelerden indirdiğiniz sürece virüste bulaşmaz . Yok hakkına girmek falan filanı bırakın . 200 TL oyun olur mu ? Bakıyorsun 3-4 ay sonra 100-75 tl arası . Bu mu hak ?Virüs bulaşabilir ayrıca korsan içerik oyunu yapan firmanın hakkına girmektir.
Evolve 60$ dı şuan ücretsiz.Ya bu hak olayını falan bırakın hocam . İndiren bunları bilerek indiriyor . Ve güvenli sitelerden indirdiğiniz sürece virüste bulaşmaz . Yok hakkına girmek falan filanı bırakın . 200 TL oyun olur mu ? Bakıyorsun 3-4 ay sonra 100-75 tl arası . Bu mu hak ?
Orası öylede sen ben orjinal alalım tamam. Ama laftan anlamayan büyük bir kesim var.Oyun fiyatlarının yüksek olması hak gerçeğini değiştirmez. Fiyatı çok geliyorsa ucuzlamasını bekleyeceksiniz.
Steam genelde fiyatları şişiriyor 3-4 yıl önce çıkmış COD oyunu hala 100-120 TL olabiliyor. G2A tarzı yerlerden almaya çalışıyorum ben. Küçük esnafta kazansın. Hem daha hesaplı.Pahallı ise almazsın olur biter hak tabiki emek var o oyunda büyük şirketler hadi neyse ea games / ubisfot bunlara koymaz ama arada birçok geliştirici battı korsan yüzünden bak 75 tl oyun 14 tl ye düşmüş 200 tl lik oyunu bende alamıyorum zaten.
Steam genelde fiyatları şişiriyor 3-4 yıl önce çıkmış COD oyunu hala 100-120 TL olabiliyor. G2A tarzı yerlerden almaya çalışıyorum ben. Küçük esnafta kazansın. Hem daha hesaplı.
Son 3 alışverişimide G2A'dan yaptım.CoD BO 2 : Steamde 119TL iken 25TL'ye CoD MW3 Steamde 99TL iken 18 TL'ye alıp kuzenimede hediye etmiştim. Steam indirimler dışında bazen kazık olabiliyor.Bende kinguin den alıyorum bazen baya hesaplı oluyor.
Bu tarz sitelerin paylaşımı forumda yasak. Ben pek indirmiyorum. 1 veya 2 oyun indirmişimdir şuana kadar.Hazır konusu açılmışken oyun indirdiğiniz sitelerin tümünü yazar mısınız?