Soru Oyun indirildi alan azalmadı?

Efe_Dursun

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
Benim pc'de 23 gb alan kalmıştı wolfenstein 2009 indirdim alan azalmadı takılı bellektede değişiklik yok sebebi ne?

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,510
Torrent indirdiyesen, indirmeden once indirdigi alani tahsis ediyor zatem. İndirmeden once 23 GB'den fazlaydi yani.

Torenti indirmeye verdin, alan ayirdi 23 GB kaldi.

Sonuna kadar indirmesini bekledin ve yine 23.

Cunku onceden ayirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@_Zaur_ adli kullanici, tersine muhendislik ilminde uzman birisidir.

O detayli anlatir size.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Eğer Torrentlediysen oyunu normal. Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Bu tam olarak ne demek ?
Torrenlediysen -> Torrent üzerinden oyunu indirdiysen.

Torrent'in ISO dosyası boyutu ile oyunun GB dosyası eşit. Kurulum sırasında yükleme dosyasını sil'i aktive edilirse silinen dosyanın yerine aynı GB'a sahip oyun geçer.

Talha_

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Torrenlediysen -> Torrent üzerinden oyunu indirdiysen.

Torrent'in ISO dosyası boyutu ile oyunun GB dosyası eşit. Kurulum sırasında yükleme dosyasını sil'i aktive edilirse silinen dosyanın yerine aynı GB'a sahip oyun geçer.
Adamın sorusu bundan farklı bir şey yalnız. İndirdim gb değişmedi demiş. Kurdum değişmedi dese sizin dediğinizi düşünürdüm. Ama anlamayacağım tek şey şu cümleydi : "Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor." Türkçesini çözemediğimden sormuştum :rolleyes:

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Ama anlamayacağım tek şey şu cümleydi : "Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor." Türkçesini çözemediğimden sormuştum :rolleyes:
Forum hocam burası. İnsanlar yanlış yada hatalı cümleler yazabilir. Devlet idarelerine giderek görmek istediğiniz Türkçe'ye ulaşabilirsiniz.

Adamın sorusu bundan farklı bir şey yalnız. İndirdim gb değişmedi demiş. Kurdum değişmedi dese sizin dediğinizi düşünürdüm
Genellikle bu platformlar da insanlar sokak Türkçesi kullanır. İndirmek ve kurmak arasında ki fark çok umursanmaz.