- Reaksiyon puanı
- 9
Benim pc'de 23 gb alan kalmıştı wolfenstein 2009 indirdim alan azalmadı takılı bellektede değişiklik yok sebebi ne?
Fitgirl benzeri bir şekilde indirmiş olamazsınız değil miBenim pc'de 23 gb alan kalmıştı wolfenstein 2009 indirdim alan azalmadı takılı bellektede değişiklik yok sebebi ne?
İndirsede yinede az çok azalması lazım değil mi?Fitgirl benzeri bir şekilde indirmiş olamazsınız değil mi
Fitgirl benzeri bir şekilde indirmiş olamazsınız değil
Torrent indirim bursum var alamıyorum...
Belki mb seviyesinde bir program yapmislardir diye düşünmüştüm. Fark bile edilmez sirf gb a bakarsan.İndirsede yinede az çok azalması lazım değil mi?
Belleğe kurdum belki alan yetmez diye ama bellekte de alan değişmedi.İndirsede yinede az çok azalması lazım değil mi?
Bu tam olarak ne demek ?Eğer Torrentlediysen oyunu normal. Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor.
Torrenlediysen -> Torrent üzerinden oyunu indirdiysen.Bu tam olarak ne demek ?
Adamın sorusu bundan farklı bir şey yalnız. İndirdim gb değişmedi demiş. Kurdum değişmedi dese sizin dediğinizi düşünürdüm. Ama anlamayacağım tek şey şu cümleydi : "Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor." Türkçesini çözemediğimden sormuştumTorrenlediysen -> Torrent üzerinden oyunu indirdiysen.
Torrent'in ISO dosyası boyutu ile oyunun GB dosyası eşit. Kurulum sırasında yükleme dosyasını sil'i aktive edilirse silinen dosyanın yerine aynı GB'a sahip oyun geçer.
Forum hocam burası. İnsanlar yanlış yada hatalı cümleler yazabilir. Devlet idarelerine giderek görmek istediğiniz Türkçe'ye ulaşabilirsiniz.Ama anlamayacağım tek şey şu cümleydi : "Zaten oyunu sen indirdiğin için kurulumu gerçekleşiyor." Türkçesini çözemediğimden sormuştum![]()
Genellikle bu platformlar da insanlar sokak Türkçesi kullanır. İndirmek ve kurmak arasında ki fark çok umursanmaz.Adamın sorusu bundan farklı bir şey yalnız. İndirdim gb değişmedi demiş. Kurdum değişmedi dese sizin dediğinizi düşünürdüm