Oyun için sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Noob33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noob33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar oyun pc si toplamak istiyorum 10 bin butcem var 4 k eger bu butceyle olmuyorsa 2 k yani oyunlari olabildigince yuksek kalitede oynamak istiyorum 4-5 yil yukseltme ihtiyaci duymiyacak bir sistem olacak mumkunmudur (bu konuda biraz cahilim yazdiklarimda sacma birsey varsa affola) arastiridigim kadariyla 1080 ti ryzen 1700-veya 1800 4 k bir monitorlu bise olsa diger paraclara butce cok mu az kalir birde onerilerinizi bekliyorum

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629

Noob33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıvı sanırım bu butceyle olmazsa sacma olur cunki sordugum herkes oyle dedi birde ryzen bir sistem dusunuyorum bu spectre felan olayi yuzunden en az performans kaybi olan amd diye duydum

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Sıvı sanırım bu butceyle olmazsa sacma olur cunki sordugum herkes oyle dedi birde ryzen bir sistem dusunuyorum bu spectre felan olayi yuzunden en az performans kaybi olan amd diye duydum
8. Nesil İntel işlemci gayet performanslıdır. Oyunları en yüksek ayarlarda 4K oynayabilirsiniz.
[/QUOTE]

Son düzenleme:

Noob33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8. Nesil İntel işlemci gayet performanslıdır. Oyunları en yüksek ayarlarda 4K oynayabilirsiniz.
---- Mesajlar birleştirildi ----

Peki buna gore bir monitor onerin nedir

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
FHD monitör bu sisteme hafif kalır ama olsun işini görür ama AMD ryzen li sistem isterseniz daha iyi olucak daha ucuza gelicek

Noob33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FHD monitör bu sisteme hafif kalır ama olsun işini görür ama AMD ryzen li sistem isterseniz daha iyi olucak daha ucuza gelicek
Aslinda aklimda ryzen sistem var simdi kasa ucak monitor tofas gibi bisede olursa anlami yok olabildigince en iyi kalitede oynamak istiyorum cunku

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Aslinda aklimda ryzen sistem var simdi kasa ucak monitor tofas gibi bisede olursa anlami yok olabildigince en iyi kalitede oynamak istiyorum cunku

AMD ryzen intel den daha iyi çoklu çekirdek desteği daha fazla hatta bu donanımsal açıklık söz konusu Microsoftten gelen tüm güncellemeleri yaparsan intel İşlemcinde %30luk bir performans kaybı yaşaman söz konusu ryzen bu oran maksimum %5

Noob33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD ryzen intel den daha iyi çoklu çekirdek desteği daha fazla hatta bu donanımsal açıklık söz konusu Microsoftten gelen tüm güncellemeleri yaparsan intel İşlemcinde %30luk bir performans kaybı yaşaman söz konusu ryzen bu oran maksimum %5
Ya pek bilmiyorum bu isleride meltdown spectre gibi bu acigi kullanmakta bir hacker olmak lazim degil mi yani bizim gibi siradan bir kullanici icin tehlike midir sizce napsinlar benim face sifre diger ozel bilgileri mi bu kadar sorun etmemiz gerekiyor mu sizce devletler felan icin tam bir kabusta bizim icin oyle oldugunu pek dusunmuyorum

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Ya pek bilmiyorum bu isleride meltdown spectre gibi bu acigi kullanmakta bir hacker olmak lazim degil mi yani bizim gibi siradan bir kullanici icin tehlike midir sizce napsinlar benim face sifre diger ozel bilgileri mi bu kadar sorun etmemiz gerekiyor mu sizce devletler felan icin tam bir kabusta bizim icin oyle oldugunu pek dusunmuyorum

Hackerların napacağı hiç belli olmaz İnternet üzerinden fidye ister banka kredi kartı şifreni çalabilir tehdit edebilir cihazlarını kontrol eder vs
Önemsiz bir şey değil bu

---- Mesajlar birleştirildi ----

O yüzden amd sistem topla güncellemeden aşırı etiketlenmiyor

Son düzenleme: