Oyun icin masaustu toplamak istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aids

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba, araniza yeni katildim.
Butcem max 11000 tl monitor dahil. 2012 yilindan beri macbook kullanicisiyim. Daha once hic kasa toplamadim. Klavye ve mouse haric, monitor dahil en uygun nerden toplayabilirim? Ekran karti rtx2060, ryzen islemci ve 16gb onceligimdir. Ama anakart nasil secilir?kasa nasil belirlenir bilmiyorum. Tesekkurler.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Hoşgeldiniz.

Bütçe gayet iyimiş. Bence az bekleyin derim. 15-20 gün sonra, intelin çok hesaplı ve performanslı ,10.nesil işlemcileri piasada olacak. Onları ,bi kesin görmek gerekir.

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Herkese merhaba, araniza yeni katildim.
Butcem max 11000 tl monitor dahil. 2012 yilindan beri macbook kullanicisiyim. Daha once hic kasa toplamadim. Klavye ve mouse haric, monitor dahil en uygun nerden toplayabilirim? Ekran karti rtx2060, ryzen islemci ve 16gb onceligimdir. Ama anakart nasil secilir?kasa nasil belirlenir bilmiyorum. Tesekkurler.
anakart amd işlemcilerde "AM4" şeklinden seçilir, intel işlemcilerde "LGA1155" şeklinde şeçilir internetten alabilirseniz "sinerji, itopya, vatan" gibi internet sitelerinde pc toplama için özel bir alan var ve uyumlu parçaları seçmenize yardımcı olur , ayrıca pc toplanmış halde gelir