Oyun için Laptop Tavsiyesi !!!

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kolay gelsin SDN ailesi. Kuzenim için laptop tavsiyesi istiyorum. Bütçe:2700-750 tl. Başlıkta belirttiğim gibi oyun ve multimedya (film) ağırlıklı kullanacak. Ekran kartı "Nvida" olması iyi olacak. Benim önerim "Toshiba Satellite L50T-A-122" bu model. Sizlerden de öneriler bekliyorum. Ekran kartının dx 11 ve bit 256 olması iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Kolay gelsin SDN ailesi. Kuzenim için laptop tavsiyesi istiyorum. Bütçe:2700-750 tl. Başlıkta belirttiğim gibi oyun ve multimedya (film) ağırlıklı kullanacak. Ekran kartı "Nvida" olması iyi olacak. Benim önerim "Toshiba Satellite L50T-A-122" bu model. Sizlerden de öneriler bekliyorum. Ekran kartının dx 11 ve bit 256 olması iyi olacak. Şimdiden teşekkürler.
Maalesef gt740m 256bit değil ve orta seviye altı bir kart ve fiyatı da oldukça pahalı :( http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Tavsiyem MSI GE60 http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-notebook-urun9590.html Geçen hafta ev arkadaşıma aldırdım çok memnunuz :) yazın da birsürü kişi almıştı forumdan :) gtx660m oyun için çok iyi fullhd oyun oynuyoruz :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@Mert Ahmet teşekkür ederim. Ben laptop kullanmadığım için ekran kartının sürümüne ve performansına bakmadım. Yazdım bir yere. Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.

Not: İşletim sistemi neden "FreeDos" yüklü geliyor ?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Maalesef gt740m 256bit değil ve orta seviye altı bir kart ve fiyatı da oldukça pahalı :( http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

Tavsiyem MSI GE60 http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-notebook-urun9590.html Geçen hafta ev arkadaşıma aldırdım çok memnunuz :) yazın da birsürü kişi almıştı forumdan :) gtx660m oyun için çok iyi fullhd oyun oynuyoruz :)

bende bu gun bunun siparisini verdim ama senin verdigin sitede stokta gorunmuyor. benim aldigim siteyi verelim de bakiversin arkadas.

http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Msi-GE60-0ND-602XTR-Notebook-pmu254482.html#urun_detay_tab3

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Almak istediğiniz Laptopun 3 katı.. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi Laptop da bu. GTX760 ekran kartı 4.nesil haswell işlemci..

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR

[TABLE="class: urunDetay_tblUrunDetay"]
[TR]
[TH]Havale ile [/TH]
[TD] : 2.618,03 TL
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

işlemci ve ekran kartı olarak MSI GE60 çok daha ileri seviyede.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
@Mert Ahmet teşekkür ederim. Ben laptop kullanmadığım için ekran kartının sürümüne ve performansına bakmadım. Yazdım bir yere. Tavsiye için tekrar teşekkür ederim.

Not: İşletim sistemi neden "FreeDos" yüklü geliyor ?
Freedos işletim sistemi yok demek, vatandan aldık biz 2250tlye indirimle orada işletim sistemleri yüklü :) ama şuan stokta olmadığı için vatanın sitesinde yok ama mağazalarda kalmış olabiliyor yakın çevredeki mağazalardan getirtebiliyorlar :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=13980]basbelasi[/MENTION] guzel laptopta bu donanimlarda ve bu fiyatlarda ssd siz laptop u ben almam dolayisiyla tavsiye de edemem

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
@basbelasi guzel laptopta bu donanimlarda ve bu fiyatlarda ssd siz laptop u ben almam dolayisiyla tavsiye de edemem

ileriye dönüklük açısından en iyisini önerdim. ilerde parası olunca ssd alıp takabilir.. SSD olmasa da donanım olarak MSI GE60 iki katı. bu bilgisayar her zaman alınmıyor. bir ekran kartını yada işlemciyi değiştirmeye kalksa dünya para, oysa ilerde 200 lira verip ssd takviyesi yapabilir..

100 Lira fazla verip bunuda aLabiLir. GTX765 ekran kartı 4.nesil haswell işlemci SSD de var..

http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-i7-4700mq-notebook-urun10175.html

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
valla @basbelasi ben, bana onerdigin ssdli msi i aldim. ssd siz olsa almazdim. onun icin bu paralara ssdisz olmamali diye dusunuyorum. bu dusuncemi paylastimm ve sende ssdlisini buldun. 100 tl farkla.yani ilerde 200 veya daha fazla verip ssd taktirma zahmetine girmektense simdiden ssdliyi hemde daha az bir farkla almak daha mantikli degil mi?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
valla @basbelasi ben, bana onerdigin ssdli msi i aldim. ssd siz olsa almazdim. onun icin bu paralara ssdisz olmamali diye dusunuyorum. bu dusuncemi paylastimm ve sende ssdlisini buldun. 100 tl farkla.yani ilerde 200 veya daha fazla verip ssd taktirma zahmetine girmektense simdiden ssdliyi hemde daha az bir farkla almak daha mantikli degil mi?

Bu Laptoplar da xpm uyumluluğu yok, ekran kartı anakarta gömülü olduğu için donanım değişikliği yapılamıyor ama, SSD yi istediği zaman ekleyebilecek o yüzden şimdiden iyi bir işlemci ve iyi bir ekran kartlı Laptop almak daha mantıklı. Senin dediğin de mantıklı 100 lira fazladan verirse hem SSD olacak hem de ekran karı GTX765 olacak, işlemcisi zaten harika.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. @Snipertr vermiş olduğunuz sitede taksitli toplam ucuza geliyor. @basbeLası Haswell işlemci piyasada yok diye hatırlıyorum. Şipariş versek 2014 gibi elimizde olur. Ama 2 tercihin güzel. Gelen yorumları kuzenime iletirim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. @Snipertr vermiş olduğunuz sitede taksitli toplam ucuza geliyor. @basbeLası Haswell işlemci piyasada yok diye hatırlıyorum. Şipariş versek 2014 gibi elimizde olur. Ama 2 tercihin güzel. Gelen yorumları kuzenime iletirim.

Siz yanlış biliyorsunuz. Önerdiğim Laptoplar 4. nesil haswell işlemcili :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Olabilir. Bazı nedenlerden dolayı takip etmeyi azalttım. O yüzden geriden geliyorum demek ki :)

Özellikle haswell işlemci önerdim. SSD yi kafayı takmayın istediği zaman SSD takabilir ama, ufak bir donanım değişikliği bile yapmak isterse yeni bir Laptop almak zorunda. yukarıda nedenini yazdım.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Özellikle haswell işlemci önerdim. SSD yi kafayı takmayın istediği zaman SSD takabilir ama, ufak bir donanım değişikliği bile yapmak isterse yeni bir Laptop almak zorunda. yukarıda nedenini yazdım.

Haklısın. Bende öğle düşünüyorum. Bakalım karar kuzenin.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Haklısın. Bende öğle düşünüyorum. Bakalım karar kuzenin.

ssd olayına pek takılmayın w8 oldukça hızlı :) bende ssd var win7 ultimate yüklü arkadaşımın hddli msi win8 yüklü neredeyse aynı zamanda açılıyorlar :)