qwerty67
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar oyun için en üst düzeyde laptop arıyorum. Şuan tercihim Toshiba Qosmio X870. Bütçe sınırsız.
Güzelmiş. Monster ile ilgili pek fazla bilgim yok. Hoparlör iyi mi Monster ın ?17inç ekran aradığını düşünerek tavsiye ediyorum,
http://www.monsternotebook.com.tr/P370EM-7970M-CF-MONSTER%C2%AE-Q63P370EM03-427824-428249-433047.html
Moster laptoplar eğer ki özelleştirmeye ihtiyacın varsa Alienware gibi yardımına yetişiyor. Memnun kalacağın ürünleri varFiyat zaten senin belirlediğin bir çıta. Ekran ve ekran kartına dikkat et. Mesela Toshibada ekran full HD değil. Bu oyunlarda görüntünü etkileyecektir. Ayrıca 670mx , 670m den daha iyi bir ekran kartıdır
![]()
Güzelmiş. Monster ile ilgili pek fazla bilgim yok. Hoparlör iyi mi Monster ın ?
Normalde zaten kulaklıkla oynuyorum. Film v.s şeylerde iyi ses kalitesi verir mi diye düşündüm.Sound BLASTER kullanıyor, Creative markasının ama neticede ses kartı var bu çok iyi bir şey. Hoparlör de muhtemelen creative ürünüdür , bir harman kardon bekleyemezsinama kulaklık takıp oynarsın diye düşünüyorum açıkçası kendi hoparlörü hiçbir zaman yetmez
Normalde zaten kulaklıkla oynuyorum. Film v.s şeylerde iyi ses kalitesi verir mi diye düşündüm.
Arkadaşlar oyun için en üst düzeyde laptop arıyorum. Şuan tercihim Toshiba Qosmio X870. Bütçe sınırsız.