Oyun için, İntel 4770k mı ? 4930k mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpanK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SpanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam.

Kendim baya yabancı sitelerin testlerini google çeviri ile anlayabildiğim kadarıyla okudum baktım sanki 4770k oyunlarda daha iyi performans göstermiş, 4930k ise programlarda daha iyi olduğunu gözlemledim.

Son olarakta sizlere sorup öyle karar verip alıcam sizce hangisi, bilgisayarda herhangi programla iş yapmayacağım genelde film izlemek ve oyun amaçlı kullanıcam.

Not: Lütfen iki model dışında öneride bulunmayın.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Selam.

Kendim baya yabancı sitelerin testlerini google çeviri ile anlayabildiğim kadarıyla okudum baktım sanki 4770k oyunlarda daha iyi performans göstermiş, 4930k ise programlarda daha iyi olduğunu gözlemledim.

Son olarakta sizlere sorup öyle karar verip alıcam sizce hangisi, bilgisayarda herhangi programla iş yapmayacağım genelde film izlemek ve oyun amaçlı kullanıcam.

Not: Lütfen iki model dışında öneride bulunmayın.

i7 4930k işlemci oyun için değil, Render, 3D modelleme için üretilmiş.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
oyunlarda ekran kartı işlemciden daha önemlidir, tabi işlemci üzerindeki ekran kartından bahsediyorsan onu bilemem.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
4770k daha iyi , veya şu iyi diyemessın neye dayanarak bu iyi şu iyi diyosun senın için ekran kartı önemli , 4770k bir işlemci model numarası , ekran kartı gücünü belli etmez , tabiki işlemcide çok önemli ama fark yok alacağın bilgisayardaki ekran kartını söyliceksin

SpanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@basbeLası
Teşekkür ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@DumDumaq
Ekran kartım var msi gtx 680 lightnıng var geçen sene almıştım onu bir süre daha değişmeyecem.

sistemimi guncelledıgım ıcın işlemcıyı degısıcem anakartıda değişem bu yüzden 4770k mı 4930k mı alayım dıye sordum.

oyunlarda ekran kartı işlemciden daha önemlidir, tabi işlemci üzerindeki ekran kartından bahsediyorsan onu bilemem.

Hocam bılıyorum ekran kartım var, işlemcıyle anakartı degısıcem o yuzden hangı işlemcıyı almalıyım onu sormak ıstedım.

yanş bılgısayarı oyun amaçlı kullandıgım ıcın hangı işlemcı daha mantıklıdır.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@basbeLası
Teşekkür ederim.

@DumDumaq
Ekran kartım var msi gtx 680 lightnıng var geçen sene almıştım onu bir süre daha değişmeyecem.

sistemimi guncelledıgım ıcın işlemcıyı degısıcem anakartıda değişem bu yüzden 4770k mı 4930k mı alayım dıye sordum.

Hocam bılıyorum ekran kartım var, işlemcıyle anakartı degısıcem o yuzden hangı işlemcıyı almalıyım onu sormak ıstedım.

yanş bılgısayarı oyun amaçlı kullandıgım ıcın hangı işlemcı daha mantıklıdır.

iki işlemci arasında 4930k daha üstün görünüyor, ama ayrıntılı araştırma yapmak gerekir.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Bana kalırsa iki işlemcide oyunlar için gereksiz fazla. Neyse ikisi arasından 4770k seçerdim.

SpanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim, şuan için gereksiz olabılır ama en az 2 sene değişmeyecegım işlemciyi.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Oyunlarda 2 sinin farkı olmaz 2 cpu da fazlasıyla yeterli bana kalırsa i5 3570k alsan o bile yeter o yüzden fazla para vermeye gerek yok 4770k bu işlemcide 2 yıl rahat gider 4930k almakla parana yazık edersin heleki oyun için :) .

SpanK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk ederim 4770k alıyım o zaman.