S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Oyun Yapmaya Karar Verdim Ama Hikaye Bulamadım Önerilerinizi Bekliyorum (Çok Uzatmadım)
Kendi hikayeni yap yani neden olmasın ?Oyun Yapmaya Karar Verdim Ama Hikaye Bulamadım Önerilerinizi Bekliyorum (Çok Uzatmadım)
Oyunu yapacan da hikayesimi kaldı reis?Oyun Yapmaya Karar Verdim Ama Hikaye Bulamadım Önerilerinizi Bekliyorum (Çok Uzatmadım)
Aklıma Birşey GelmediKendi hikayeni yap yani neden olmasın ?
Hikayeli Olsun Yapmışken Tam Olsun Oyun İstiyorumOyunu yapacan da hikayesimi kaldı reis?
biraz zorla örneğin beğendiğin bir animenin oyununu yapabilirsin Fullmetal Alchemist oyunu yapabilirsin hikayesi çok güzel kardeşlik aile bağları fedakarlık unsurları var gerçi Fullmetal Alchemist oyunları var ama daha iyisini yapabilirsin ya da Dr Stone'a göz at onun da hikayesi güzeldir hikayeyi oyuna uyarlayabilirsinAklıma Birşey Gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayeli Olsun Yapmışken Tam Olsun Oyun
bilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedimOyun ne hakkında detay verseniz yada nasıl bir oyun planlıyorsunuz bilgi verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
Anime İzlemiyom Pekbiraz zorla örneğin beğendiğin bir animenin oyununu yapabilirsin Fullmetal Alchemist oyunu yapabilirsin hikayesi çok güzel kardeşlik aile bağları fedakarlık unsurları var gerçi Fullmetal Alchemist oyunları var ama daha iyisini yapabilirsin ya da Dr Stone'a göz at onun da hikayesi güzeldir hikayeyi oyuna uyarlayabilirsin
buldum ya neden Daredevil oyunu yapamayasın Daredevil Marvel evreninin kör karakteri oyunda mekan olarak New York'un kenar mahallelerinden biri olan Hell's Kitchen'ı tasarlarsın Matt Murdock nam-ı diğer Daredevil'a alternatif kostümler eklersin bir de bu karakterin Billy Club isimli sopaları var onları geliştirebilmek için skill ağacı oluşturursun ne dersin ?bilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedim
Olabilir Bakbuldum ya neden Daredevil oyunu yapamayasın Daredevil Marvel evreninin kör karakteri oyunda mekan olarak New York'un kenar mahallelerinden biri olan Hell's Kitchen'ı tasarlarsın Matt Murdock nam-ı diğer Daredevil'a alternatif kostümler eklersin bir de bu karakterin Billy Club isimli sopaları var onları geliştirebilmek için skill ağacı oluşturursun ne dersin ?
Bu karakterin hikayesi de çok sağlamdır tavsiye ederim zaten Spider-Man'den sonra sevdiğim karakterdir![]()
benim de öyle çok geniş bir anime kültürüm yok topu topu 9 tane anime izledim favori animem olan Fullmetal Alchemist'in günümüz grafikleri ile oyun yapabilirsin oyunda 2 kişilik seçenek koyarsın bir oyuncu Edward Elric'i diğer oyuncu kardeşi Alphonse'u yönlendirir bence fıstık gibi olur göz önünde bulundur derim fakat benim gönlüm Daredevil'dan yanabilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedim
Anime İzlemiyom Pek
oyunda Kingpin'i ekle çünkü Daredevil'in en büyük düşmanıdır hatta Spider-Man ile ortak düşmanıdır sonra Bullseye ekle inan yapabilirsin Insomniac fıstık gibi Spider-Man oyunu yaptı neden sen Daredevil oyunu yapamayasın hatta sana şunu söyleyim Spider-Man Wolverine ve Iron Fist'i de konuk olarak ekle ciddiyim oyun tutarOlabilir Bak
buda olabiliroyun falan yapacaksan spawn'ın oyununu yap. hanım evladı marvel karakterlerine yirmi basar.
Eğer yazılım v.b bilgilerin bulunuyorsa ve ileriye yönelik satabileceğin bir oyun düşünüyorsan seni yazın Oyunla Gelecek Yaz Kampımıza beklerim.bilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedim
Anime İzlemiyom Pek
Karakterin yazarı ve Todd McFarlane (çizeri) yapımcı olmalıoyun falan yapacaksan spawn'ın oyununu yap. hanım evladı marvel karakterlerine yirmi basar.
Daredevi hiç de hanım evladı bir karakter değiloyun falan yapacaksan spawn'ın oyununu yap. hanım evladı marvel karakterlerine yirmi basar.
Nasıl Yani Anlayamadım Ben Size Oyunu Yapacağım Siz Oyunu Yayinliyacakmısınız?Eğer yazılım v.b bilgilerin bulunuyorsa ve ileriye yönelik satabileceğin bir oyun düşünüyorsan seni yazın Oyunla Gelecek Yaz Kampımıza beklerim.
Hem yeterli Network oluşturursun, hemde oyununu geliştirir ve sunarsın.
Eğer başarılı bir oyun geliştirirseniz Bilişim Vadisindeki oyun firmalarından birinde çalışma şansı yada kendinize 1 yıllık ücretsiz ofis açma şansı bunun yanında yatırımcı bulabilirsiniz.
Korana virüsü biterse, yazın bu yönde gelişmek ve kendini gösterme şansını yakalayabilirsin.
Evet öylede denebilir, bunu evden değil Bilişim Vadisin 'de 10-15 günlük bir süreçte yapacaksınız. Sadece yol ücretinizi kendiniz karşılıyorsunuz yeme, içme ve kalacak yeriniz kamp boyunca Bilişim Vadisi tarafından karşılanıyor.Nasıl Yani Anlayamadım Ben Size Oyunu Yapacağım Siz Oyunu Yayinliyacakmısınız?
O Tarz İşlere Benim Yaş TutmazEğer yazılım v.b bilgilerin bulunuyorsa ve ileriye yönelik satabileceğin bir oyun düşünüyorsan seni yazın Oyunla Gelecek Yaz Kampımıza beklerim.
Hem yeterli Network oluşturursun, hemde oyununu geliştirir ve sunarsın.
Eğer başarılı bir oyun geliştirirseniz Bilişim Vadisindeki oyun firmalarından birinde çalışma şansı yada kendinize 1 yıllık ücretsiz ofis açma şansı bunun yanında yatırımcı bulabilirsiniz.
Korana virüsü biterse, yazın bu yönde gelişmek ve kendini gösterme şansını yakalayabilirsin.
15 Yaşının üstündeyseniz katılabilirsinizO Tarz İşlere Benim Yaş Tutmaz
Ondanda Düşüğüm Ama Oyun Yapmasından Anlarım15 Yaşının üstündeyseniz katılabilirsiniz![]()
Olabilir Ara Sahneleri Nasıl Yapacağımı BulamamıştımOyun yapılıcaksa eğer arayüz tasarımlarını yapabilirim ayrıca senaryo konusunda da tecrübem var senarist arkadaşım arada bir arayıp benden fikir ister![]()
Eğer Daredevil oyunu yapacaksan karakterleri ben tasarlarımOlabilir Ara Sahneleri Nasıl Yapacağımı Bulamamıştım
Koranadan dolayı online kampa geçilirse muhtemeln yaş sınırı problemi olmaz, Oyunla Gelecek 2020 - Uluslararası Oyun Geliştirme Yaz Kampı siteden takip edebilirsiniz.Ondanda Düşüğüm Ama Oyun Yapmasından Anlarım
Hangi Oyun Motorunu KullanalımEğer Daredevil oyunu yapacaksan karakterleri ben tasarlarım
Arayüz ile arasahne farklı şeylerdir ayrıca arasahneleri öyle herkes yapamaz çok masraflı iştir arayüz oyunun font tipi menüleri vesayre hem oyunu 2D yapmayı tavsiye ederimOlabilir Ara Sahneleri Nasıl Yapacağımı Bulamamıştım
CryengineHangi Oyun Motorunu Kullanalım
olabilir hangi sürümü bende 3 vardı sanırsamArayüz ile arasahne farklı şeylerdir ayrıca arasahneleri öyle herkes yapamaz çok masraflı iştir arayüz oyunun font tipi menüleri vesayre hem oyunu 2D yapmayı tavsiye ederim
Cryengine
yada cryengine yerine unity kullanmamız daha mantıklı olur daha düşük sistem gereksinimli bi oyun yaparız buda daha fazla oyuncuya hitap etmemizi sağlarolabilir hangi sürümü bende 3 vardı sanırsam
unity çok kod istiyor 3 saat yazdım ben çalışmadıyada cryengine yerine unity kullanmamız daha mantıklı olur daha düşük sistem gereksinimli bi oyun yaparız buda daha fazla oyuncuya hitap etmemizi sağlar