Oyun İçin Hikaye Tavsiyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Oyun Yapmaya Karar Verdim Ama Hikaye Bulamadım Önerilerinizi Bekliyorum (Çok Uzatmadım)

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Oyun ne hakkında detay verseniz yada nasıl bir oyun planlıyorsunuz bilgi verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Aklıma Birşey Gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayeli Olsun Yapmışken Tam Olsun Oyun
biraz zorla örneğin beğendiğin bir animenin oyununu yapabilirsin Fullmetal Alchemist oyunu yapabilirsin hikayesi çok güzel kardeşlik aile bağları fedakarlık unsurları var gerçi Fullmetal Alchemist oyunları var ama daha iyisini yapabilirsin ya da Dr Stone'a göz at onun da hikayesi güzeldir hikayeyi oyuna uyarlayabilirsin

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Oyun ne hakkında detay verseniz yada nasıl bir oyun planlıyorsunuz bilgi verirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
bilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedim

biraz zorla örneğin beğendiğin bir animenin oyununu yapabilirsin Fullmetal Alchemist oyunu yapabilirsin hikayesi çok güzel kardeşlik aile bağları fedakarlık unsurları var gerçi Fullmetal Alchemist oyunları var ama daha iyisini yapabilirsin ya da Dr Stone'a göz at onun da hikayesi güzeldir hikayeyi oyuna uyarlayabilirsin
Anime İzlemiyom Pek

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
bilemiyorum başta zombili falan düşündüm sonra çocuk falan yönetelim gibi bazen sonra bilemedim
buldum ya neden Daredevil oyunu yapamayasın Daredevil Marvel evreninin kör karakteri oyunda mekan olarak New York'un kenar mahallelerinden biri olan Hell's Kitchen'ı tasarlarsın Matt Murdock nam-ı diğer Daredevil'a alternatif kostümler eklersin bir de bu karakterin Billy Club isimli sopaları var onları geliştirebilmek için skill ağacı oluşturursun ne dersin ?
Bu karakterin hikayesi de çok sağlamdır tavsiye ederim zaten Spider-Man'den sonra sevdiğim karakterdir :D

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
buldum ya neden Daredevil oyunu yapamayasın Daredevil Marvel evreninin kör karakteri oyunda mekan olarak New York'un kenar mahallelerinden biri olan Hell's Kitchen'ı tasarlarsın Matt Murdock nam-ı diğer Daredevil'a alternatif kostümler eklersin bir de bu karakterin Billy Club isimli sopaları var onları geliştirebilmek için skill ağacı oluşturursun ne dersin ?
Bu karakterin hikayesi de çok sağlamdır tavsiye ederim zaten Spider-Man'den sonra sevdiğim karakterdir :D
Olabilir Bak

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Anime İzlemiyom Pek
benim de öyle çok geniş bir anime kültürüm yok topu topu 9 tane anime izledim favori animem olan Fullmetal Alchemist'in günümüz grafikleri ile oyun yapabilirsin oyunda 2 kişilik seçenek koyarsın bir oyuncu Edward Elric'i diğer oyuncu kardeşi Alphonse'u yönlendirir bence fıstık gibi olur göz önünde bulundur derim fakat benim gönlüm Daredevil'dan yana

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
oyun falan yapacaksan spawn'ın oyununu yap. hanım evladı marvel karakterlerine yirmi basar.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
oyunda Kingpin'i ekle çünkü Daredevil'in en büyük düşmanıdır hatta Spider-Man ile ortak düşmanıdır sonra Bullseye ekle inan yapabilirsin Insomniac fıstık gibi Spider-Man oyunu yaptı neden sen Daredevil oyunu yapamayasın hatta sana şunu söyleyim Spider-Man Wolverine ve Iron Fist'i de konuk olarak ekle ciddiyim oyun tutar

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417

Anime İzlemiyom Pek
Eğer yazılım v.b bilgilerin bulunuyorsa ve ileriye yönelik satabileceğin bir oyun düşünüyorsan seni yazın Oyunla Gelecek Yaz Kampımıza beklerim.
Hem yeterli Network oluşturursun, hemde oyununu geliştirir ve sunarsın.
Eğer başarılı bir oyun geliştirirseniz Bilişim Vadisindeki oyun firmalarından birinde çalışma şansı yada kendinize 1 yıllık ücretsiz ofis açma şansı bunun yanında yatırımcı bulabilirsiniz.
Korana virüsü biterse, yazın bu yönde gelişmek ve kendini gösterme şansını yakalayabilirsin.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
oyun falan yapacaksan spawn'ın oyununu yap. hanım evladı marvel karakterlerine yirmi basar.
Karakterin yazarı ve Todd McFarlane (çizeri) yapımcı olmalı

Daredevi hiç de hanım evladı bir karakter değil

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Eğer yazılım v.b bilgilerin bulunuyorsa ve ileriye yönelik satabileceğin bir oyun düşünüyorsan seni yazın Oyunla Gelecek Yaz Kampımıza beklerim.
Eğer başarılı bir oyun geliştirirseniz Bilişim Vadisindeki oyun firmalarından birinde çalışma şansı yada kendinize 1 yıllık ücretsiz ofis açma şansı bunun yanında yatırımcı bulabilirsiniz.
Korana virüsü biterse, yazın bu yönde gelişmek ve kendini gösterme şansını yakalayabilirsin.
Nasıl Yani Anlayamadım Ben Size Oyunu Yapacağım Siz Oyunu Yayinliyacakmısınız?

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Nasıl Yani Anlayamadım Ben Size Oyunu Yapacağım Siz Oyunu Yayinliyacakmısınız?
Evet öylede denebilir, bunu evden değil Bilişim Vadisin 'de 10-15 günlük bir süreçte yapacaksınız. Sadece yol ücretinizi kendiniz karşılıyorsunuz yeme, içme ve kalacak yeriniz kamp boyunca Bilişim Vadisi tarafından karşılanıyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
O Tarz İşlere Benim Yaş Tutmaz

Reaksiyon puanı
768
Oyun yapılıcaksa eğer arayüz tasarımlarını yapabilirim ayrıca senaryo konusunda da tecrübem var senarist arkadaşım arada bir arayıp benden fikir ister:)

Reaksiyon puanı
768
S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Arayüz ile arasahne farklı şeylerdir ayrıca arasahneleri öyle herkes yapamaz çok masraflı iştir arayüz oyunun font tipi menüleri vesayre hem oyunu 2D yapmayı tavsiye ederim

Cryengine
olabilir hangi sürümü bende 3 vardı sanırsam