oynadığım oyun tomb raider zaten. yani bilgisayar ile ilgili bir sorun yok?tomb raiderda da oluyordu arada kapatıp açman gerek bi çeşit bug işte
ya bende sonradan fark ettim. dosyaların savesinin nasıl alındığını öğrensem sorun olmayacak ta... ekran kartım güncel dediğin güncellemeyi yükleyeceğimOyunun v1.01.748.0 numaralı son güncellemesini kur. Ekran kartı driveri güncel değilse güncelle. Tomb Raideri gördükçe tekrar oynayasım geliyorBu arada oyunun Türkçe yamasıda var.
ya bende sonradan fark ettim. dosyaların savesinin nasıl alındığını öğrensem sorun olmayacak ta... ekran kartım güncel dediğin güncellemeyi yükleyeceğimpatch varsa link atarmısınız?
tamam teşekkürler.son güncellemeyi yüklersem diğerlerini yüklememe gerek kalır mı?Bende şu an sadece definitive edition yani PS4 sürümü var. Oyun orjinalsa steamdan güncelle değilse v1.01.748.0 numaralı güncellemeyi google da ara bulursun.
Bulamazsan buradan yaz ben bulur özeline gönderirim.
tamam teşekkürler.son güncellemeyi yüklersem diğerlerini yüklememe gerek kalır mı?
hmm patch ile farkı ne ki?Hayır kalmaz. Oyunun 5 güncellemesi var. v1.01.748.0 numaralı güncelleme son. Bu güncelleme diğer 4 güncellemeyide içeriyor.
hmm patch ile farkı ne ki?
özelmesajı gördün mü bilmiyorum ama ben beceremedim link atabilirmisin?Yayımlanan güncellemeler bugları, hataları düzeltip oyunda FPS artışı sağladı.
özelmesajı gördün mü bilmiyorum ama ben beceremedim link atabilirmisin?
Ekran kartı driverini güncelle