PDcervanTeS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ben zaten uygun fiyatlı anakart da önerdim. anakartı düşürünce yaklaşık 60-70 lira fark ediyor.dostum ben yapılan hataları söyleyeyim sen düzelt,vaktim yok.işlemci iyi ama bütçe sınırı ve oyun odaklı olacağından dolayı işlemciyi düşür.amd phenom 2 x4 840 bile yeterli 200tl civarı.anakartı ileri dönük buldozer desteklesin diye yazmışsan işlemci 2.kez hatalı olur.adam oyun oynayacağından anakart çok pahalı olmuş.170 tl ye çok süper msi anakartlar var.Artan parayla ekrankartını palit gtx550ti 1gb 192 bit modeline yükselt.(334tl).Üstelik dediğin oyunlara en ideal nvidia.hadi hayırlı olsun.
gönül ister 256 bitlik HD6850 veya GTX460 önereyim ama bu bütçe ile zor. HD5770 de günümüz oyunlarını yüksek ayarda oynatabilen bir kart. kötü bir kart değil. ayrıca piyasada uygun fiyatlı anakartlar 150 liradan başlar. 100 liralık anakarttan hayır geleceğini sanmam. en azından ben önermem. o kadar para harcayıp kuracağın sistemi emanet edeceğin kartın az biraz da olsa kaliteli olması lazım bence.Ekran kartı kötü, anakarta o kadar para verene kadar ekran kartını daha iyi almak önemli. 100TL'lik anakart da aynı, 200TL'lik anakartta aynı amatör oyun oynayacak birisi için.
AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 274 TLMaalesef bütçem 1400 TL en fazla.
birkaç ayı kastetmiştim.Perşembe günü alacağım zaten, bekleyebilirim.
olabilir tabi. o zaman 100 lira daha aşağıya iner bütçe.Monitörü küçültsek 19'' olabilir mesela.![]()
ben zaten uygun fiyatlı anakart da önerdim. anakartı düşürünce yaklaşık 60-70 lira fark ediyor.
gönül ister 256 bitlik HD6850 veya GTX460 önereyim ama bu bütçe ile zor. HD5770 de günümüz oyunlarını yüksek ayarda oynatabilen bir kart. kötü bir kart değil. ayrıca piyasada uygun fiyatlı anakartlar 150 liradan başlar. 100 liralık anakarttan hayır geleceğini sanmam. en azından ben önermem. o kadar para harcayıp kuracağın sistemi emanet edeceğin kartın az biraz da olsa kaliteli olması lazım bence.
aklına yatan uygun fiyatlı bir anakart varsa sen önerebilirsin tabi. ben de görmüş olurum.![]()