Oyun Bilgisayarı Toplama Yardımı

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Çok teşekkür ederim :)
Ayrıca farkettimde yukardan aşşağı doğru fiyat artışı oluyor :) Son sorumda bu sisteme kaç fan almam gerekir ?
ısınma problemi olacağını zannediyorum açıkçası :D
evet fiyatları alçaktan yükseğe doğru sıraladım. kasada 2 fan yeterli. biri önde, içeriye soğuk hava üflesin, diğeri arkadan ısınan havayı dışarı atsın. dilersen fazladan kasanın tepe kısmına da bir tane takarsın. 12 cm fanlar 15 lira civardır. :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
evet fiyatları alçaktan yükseğe doğru sıraladım. kasada 2 fan yeterli. biri önde, içeriye soğuk hava üflesin, diğeri arkadan ısınan havayı dışarı atsın. dilersen fazladan kasanın tepe kısmına da bir tane takarsın. 12 cm fanlar 15 lira civardır. :)
Olmadı sonradan alıp takarım artık :) Sisteme birşey olmasında öğrenciyim yemedim içmedim para biriktirdim bu ay içinde alacağım :) Stokta olmayanlar için ne olacak peki yavv

Birde hala 8120 ile 6100 arasındaki farkı söylemediniz :) işlemci yani :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Olmadı sonradan alıp takarım artık :) Sisteme birşey olmasında öğrenciyim yemedim içmedim para biriktirdim bu ay içinde alacağım :) Stokta olmayanlar için ne olacak peki yavv

Birde hala 8120 ile 6100 arasındaki farkı söylemediniz :) işlemci yani :)
stokta olmayan ürünler için sayfanın aşağısını kontrol edin. orda stokta bulunduğu mağazalar diye yazar. tek mağazada olması bile yeterli. bulunduğunuz şehirdeki/semtteki mağazaya ücretsiz getirirler. bir veya birkç gün beklersiniz sadece.

işlemci olarak da oyun ve günlük kullanım için 6100 yeterli. içiniz rahat edecekse 8120 de alabilirsiniz. işlemci gücü gerektiren uygulamalarda fark edecektir ama oyun ve günlük kullanımda fark olacağını sanmam.:)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şu oyunlar kasmasında yeter ya neler çekiyorum ben :) bilgisayara 5 yaşındayken sahip oldum ve bu zamana kadar evimde oyun oynayamadım bi keyfini çıkarayım :) inşallah oyunlarda kasma olmaz olursa sana gelicem artık (!) :D.
Dark derken nasıl bir fark acaba ? Açıklarmısınız :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
stokta olmayan ürünler için sayfanın aşağısını kontrol edin. orda stokta bulunduğu mağazalar diye yazar. tek mağazada olması bile yeterli. bulunduğunuz şehirdeki/semtteki mağazaya ücretsiz getirirler. bir veya birkç gün beklersiniz sadece.

işlemci olarak da oyun ve günlük kullanım için 6100 yeterli. içiniz rahat edecekse 8120 de alabilirsiniz. işlemci gücü gerektiren uygulamalarda fark edecektir ama oyun ve günlük kullanımda fark olacağını sanmam.:)
Üst yorrumm [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] özürdilerim ard arda attığım için.

güngör68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar asus ekran kartı ile amd işlemci uyumlumudur

G_Force

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar 1200 en fazla 1300 lira bütçeyle güzel bir oyun bilgisayarı nasıl topluyabilirim monitörüm var onun dışındaki anakart işlemci ekran kartı kasa hdd ram konusunda yardımcı olabilirmisiniz güncel oyunlarda pek sıkıntı yaşamayım yeter şimdiden teşekkürler