Proton
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Selam arkadaşlar.
Benim ihtiyacım olan bilgisayar "Battlefield 3,GTA VI,H.A.W.X" gibi oyunları sorunsuzca açıp yüksek görüntü düzeyinde açmalı ve hiç bir hata vermemelidir.
Bütcem en fazla 1600 olabilir taş çatlasın 1650 yada azcık daha oynayabilir. :mrgreen:
Bilgisayarın ekran kartını radeon hd6850 - 6950 Asus olması iyi olacağını zannediyorum.
Tabiki bilgisayarı toplayan sizlersiniz istediğinizi yazın :w00t: :hammer:.
Vatandan toplamayı planlıyorum, yardımlarınıza sığınıyorum birde i7 işlemci iyi diyorlar dikkate alın onuda
He bu arada AMD Bulldozer de güzel olabilir hangisi yüksek oyun performansı veriyorsa onu önerin ve fiyatı düşürebildiğiniz kadar düşürüm %25 indirimle 300 lira aşşada iner zaten indirimle birlikte 1500 tl olabilir artabilirde 
Benim ihtiyacım olan bilgisayar "Battlefield 3,GTA VI,H.A.W.X" gibi oyunları sorunsuzca açıp yüksek görüntü düzeyinde açmalı ve hiç bir hata vermemelidir.
Bütcem en fazla 1600 olabilir taş çatlasın 1650 yada azcık daha oynayabilir. :mrgreen:
Bilgisayarın ekran kartını radeon hd6850 - 6950 Asus olması iyi olacağını zannediyorum.
Tabiki bilgisayarı toplayan sizlersiniz istediğinizi yazın :w00t: :hammer:.
Vatandan toplamayı planlıyorum, yardımlarınıza sığınıyorum birde i7 işlemci iyi diyorlar dikkate alın onuda