Oyun Bilgisayarı Toplama Konusunda Yardım

Onder Ozel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ;
Oncelikle amd/intel konusundaki kararimi intel olarak verdim ekran karti olarakta nvidia dusunuyorum tabiki daha iyi bilen arkadaslardan bilgiler almam benim icin faydali ve yararli olucaktir , en guncel oyunlari oynasin beni 3-4 sene gotursun dedigim bi sistem ariyorum az cok arastirdim nvidia'nin 1070-1080 ekran kartlarini tavsiye ediliyor yeni nesil diye ama digerleri uzun yil goturmezmi ? Veya neye onem vermeliyim ? Hangi parcayi iyi tutmaliyim ? Butce olarak 2.500-2.800 arasi dusunuyorum daha assagisi olursa super olur tabikide . Tek istedigim oyunlarda donmasin , keyif alarak oyniyim . Herkesin fikrine ihtiyacim var ister pm ister burdan yardimlarinizi bekliyorum . ( ekran ve ssd fiyata dahil olabilirse güzel olur ) ve sapphire rx480 ay sonu cıkıcak bunun beklesem daha iyimi olur ?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
RX 480 çıksın. Bu fiyat bandında çok iyi bir ekran kartı olacak.

isa diker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bi tane sistem topladım bi Bk bakalım begencen mi ?
Screenshot_2016-06-18-17-50-19.png
Screenshot_2016-06-18-17-50-28.png
Screenshot_2016-06-18-17-50-33.png

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Güzel sistem
kasaya o kadar para vermeye gerek varmı ? + işlemciyi biraz yüksek tutsam gelicek için daha iyi olmaz mı ?
İşlemci zaten iyi. Kasada seçim sana kalmış koyduğu kasa güzel. Ayrıca gelecek için diyorsun gelecek için bir yatırımı da kasaya yapmalısın.

Onder Ozel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzel sistem

İşlemci zaten iyi. Kasada seçim sana kalmış koyduğu kasa güzel. Ayrıca gelecek için diyorsun gelecek için bir yatırımı da kasaya yapmalısın.

o zaman bunu aliyim ? ama benim aklımdakı soru şu hani i7 felan cıkmıs yukselmıs ucuyor gidiyor i3 düşük kalmicakmı aklımdakı soru bu ve rx480 nin bunlardan ne farkı olucaktır veya sımdı onerılenlerden alırsam rx480 kadar götürcekmi ?

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
o zaman bunu aliyim ? ama benim aklımdakı soru şu hani i7 felan cıkmıs yukselmıs ucuyor gidiyor i3 düşük kalmicakmı aklımdakı soru bu ve rx480 nin bunlardan ne farkı olucaktır veya sımdı onerılenlerden alırsam rx480 kadar götürcekmi ?
Sana özelden attığım giriş seviyesi sistem tavsiyelerindeki sistem de aynı bununla zaten. R9 380, RX480 kadar götürmez ama ondan daha ucuz. i3 6100 ise yeni çıkan Skylake mimarili bir işlemci. Oyunlarda sorun çıkartmaz.

isa diker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu seçtim i 3 işlemci oyun testlerine bak gta 5 çok rahatlıkla oynasın. Bu işlemciyi i 5 kdr güzel bir işlemci. Benim topladığım sistemi alırsan 5 - 10 yıl dayanır sana . Kuzenime bu sistemi topladım şimdi çok rahat rahat oynuyo. Kasayı da büyük seçtim pencereli zaten dıştanda görebilir. 600 Walt güç olduğu için çok rahat güç üretir

Onder Ozel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu seçtim i 3 işlemci oyun testlerine bak gta 5 çok rahatlıkla oynasın. Bu işlemciyi i 5 kdr güzel bir işlemci. Benim topladığım sistemi alırsan 5 - 10 yıl dayanır sana . Kuzenime bu sistemi topladım şimdi çok rahat rahat oynuyo. Kasayı da büyük seçtim pencereli zaten dıştanda görebilir. 600 Walt güç olduğu için çok rahat güç üretir

Tesekkur ederim bakicam bu sisteme