Butcem 6500 tl. Ekran karti rx 570 4gb. 8gb ram 3200mhz. İslemci olarak da amd ryzen 3 3200g ve ryzen 5 2600 arasındayım.Sistem donanımlarını ve bütçeni belirtmen gerekiyor. Onun dışında öneride bulunamayız![]()
O zaman ekran kartından kısmak zorundayım butcem kısıtli oldugu icin. Sizce oyunlardan yuksek performans alabilmek için doğru bir karar mı ?Bence 2600x olabilir. 3200G APU sitemler için değil mi zaten? Ona para vermeniz gereksiz olur. 2600x uygun bence.
Benim önerim 2600X olur ve çoğu orta-yüksek seviye oyunlarda orta ayarlarda 60FPS alırsınız bence. Arkadaşların yorumunu alırsanız daha iyi olur.O zaman ekran kartından kısmak zorundayım butcem kısıtli oldugu icin. Sizce oyunlardan yuksek performans alabilmek için doğru bir karar mı ?
2600 alırsam, ekran kartım rx570 4gb. 3200g alırsam, ekran kartim gtx 1650. Sizce hangosi daha mantıklı oyun performansı acisindanBenim önerim 2600X olur ve çoğu orta-yüksek seviye oyunlarda orta ayarlarda 60FPS alırsınız bence. Arkadaşların yorumunu alırsanız daha iyi olur.
Ne diyosub kardeşim neyin fiyatı kotuİnanılmaz kötü fiyat
Sen ülkeyi tozpembe görüyorsun galiba dolar aldı başını gidiyor6.5K bütçe ile nasıl bu kadar düşük parçalar seçtiniz? Seçtiğiniz diğer parçaları atar mısınız?
Monitor dahil taksite girince 6500tl ediyor alacagim tum sistem ?6.5K bütçe ile nasıl bu kadar düşük parçalar seçtiniz? Seçtiğiniz diğer parçaları atar mısınız?
Bunu şimdi ben topladım seninkinden her şeyi ile kat ve kat daha iyi. Kıyaslanması imkansız. Adam haklı.Sen ülkeyi tozpembe görüyorsun galiba dolar aldı başını gidiyor
Parçaların fiyatlarını kastettim.Monitor dahil taksite girince 6500tl ediyor alacagim tum sistem ?
Kardeşim, MONİTOR DAHİL. Ve taksite girmek durumundayım. Yani herşey dahil 6500tl ye geliyor bana MONITÖR DAHİL. Ve ekren karti ve islemci arasinda bir secim yapmak durumundayım.Bunu şimdi ben topladım seninkinden her şeyi ile kat ve kat daha iyi. Kıyaslanması imkansız. Adam haklı.
Öyle bir şey dememişsin burada suçlu tamamen sensin.Kardeşim, MONİTOR DAHİL. Ve taksite girmek durumundayım. Yani herşey dahil 6500tl ye geliyor bana MONITÖR DAHİL. Ve ekren karti ve islemci arasinda bir secim yapmak durumundayım.
Daha iyi toplayabiliriz. Siz monitör dışı bütçenizi yazın gerisini bize bırakın.Kardeşim, MONİTOR DAHİL. Ve taksite girmek durumundayım. Yani herşey dahil 6500tl ye geliyor bana MONITÖR DAHİL. Ve ekren karti ve islemci arasinda bir secim yapmak durumundayım.
Monitor hariç bütçem 4600 tl. Taksitle 5000 e geleceği için 4600 lerde geziyorum. Ve monitorede en fazla 1200 tl civarı ayırmaya calisiyorumDaha iyi toplayabiliriz. Siz monitör dışı bütçenizi yazın gerisini bize bırakın.
Monitor hariç bütçem 4600 tl. Taksitle 5000 e geleceği için 4600 lerde geziyorum. Ve monitorede en fazla 1200 tl civarı ayırmaya calisiyorum