Oyun açınca bilgisayar donuyor.

Tolgakaaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 yıl önce aldığım toplama gtx 1050ti g4560lı bir sistemim var çoğu oyunu açıp oynayabiliyorum şükür ancak saçma bir şekilde
metin2'ye girip başlat dediğim zaman bilgisayar aniden donup kalıyor anlamadığım bir şekilde yardımcı olursanız çok minnettar kalırım teşekkürler.
Ekran kartı işlemci vs fan çalışıyor ancak az evvel baktığımda ekran kartı fanı durmuştu msi afterburner ile açıp tekrar düzenleme yaparak fanı tekrar çalıştırdım fan ile alakalı mıdır dediğimde ise tekrar girdiğimde hala pc donuyordu bu arada fan donduğunu anladığım vakit pcnin kasasını açtığımda ekran kartı epey bir ısınmıştı bunun çözümü var mıdır acaba oyundaki donma sorununu gidermek için?
bilgim olmadığı için bir bilgi de veremiyorum ancak başka oyunlarda yapmıyor metin2de yapıyor sadece.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Metin 2 dosyalarında sorun olabilir silip tekrar yüklemeyi denedinizmi..

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Kardeşim Ekran kartını çıkar bi onboard dene.
Onboard şekil de metin2 ye gir.

---- Mesajlar birleştirildi ----

O zaman sorun ekran kartın da

Son düzenleme:

Tolgakaaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Ekran kartını çıkar bi onboard dene.
Onboard şekil de metin2 ye gir.

O zaman sorun ekran kartın da
Bir muhabbet vardı kulaklıktan ses gelmiyor umarım kulağım bozulmuştur diye
ekran kartı umarım bozulmamıştır :D

Metin 2 dosyalarında sorun olabilir silip tekrar yüklemeyi denedinizmi..
Denemiştim ancak tekrar deniyorum.

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bazen oyunları pc nvidia gpu ile açmıyor işlemcinin gpu'su ile açıyor ama o işlemcinin gpu'su da metin 2'yi her türlü açar ilginç nvidia denetim masasından oyunu seçip işlemcinin gpu'sunu seçermisin bakalım yine donmalar olacakmı..

Tolgakaaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bazen oyunları pc nvidia gpu ile açmıyor işlemcinin gpu'su ile açıyor ama o işlemcinin gpu'su da metin 2'yi her türlü açar ilginç nvidia denetim masasından oyunu seçip işlemcinin gpu'sunu seçermisin bakalım yine donmalar olacakmı..
Bir ara da aynı şekilde nvidia denetim masasında aynı olay oluyordu açınca pc donuyordu ve şuan hala onun gibi bir şey var açınca tek tuk donma yapıyor ve bir yere tıklayınca biraz donup açıyor yardımcı olur musunuz bu konuda da

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
İşletim sistemi nedir program bazlı sorunlar işletim sisteminin güncel olmamasıyla ortaya çıkıyor..

Tolgakaaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İşletim sistemi nedir program bazlı sorunlar işletim sisteminin güncel olmamasıyla ortaya çıkıyor..
Şuan her şey güncel gözüküyor driver olarak win10 bu arada metin2yi başka bir pvp olarak açtım oyun takır takır girdi çok garip.

Az evvel tekrar güncelledim her şey tam takır güncel gözüküyor

Son düzenleme: