Oyun açılmıyor

efe0nel

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Farming simulator 19 açılmıyor bu hatayı veriyor
1608211684849.png

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,762
Bilgisayarda Steam eksik - Yakın zamanda kurulum medyasından bir oyun yüklediyseniz bu hata mesajıyla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bazı oyunlar, Steam istemcisinin kimlik doğrulaması yapmasını veya çok oyunculu hizmetleri kullanmasını gerektirir.

Bozuk Steam kurulumu - Sorun, Steam kurulum klasöründeki bazı bozuk dosyalar nedeniyle de ortaya çıkabilir. Bu durumda, istemcinin yeniden yüklenmesi sorunu büyük olasılıkla çözecektir.

Steam en son sürüme güncellenmedi - Steam istemcinizin süresi dolduğu için hata mesajını görme ihtimaliniz çok düşüktür.

Oyunun kurulum klasörü yabancı dosyalar içeriyor - Oyunun Steam kurulum klasörünü değiştirdiyseniz, sorun Steam'in bazı dosyaların çalışmasını engellemesi nedeniyle ortaya çıkabilir.

Oyunun kurulum dizininde bazı dosyalar eksik - Ani bir kesinti Steam'i oyunun doğru şekilde güncellendiğine sanmasına neden olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünün doğrulanması bu durumda sorunu çözecektir.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
İnternet'te çözüm videolarına bakıyorum crack atıyor.

efe0nel

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Bu uyarı genelde crack kullanıldığında çıkıyor.
ama sıkıntı şurada crack değil
Bilgisayarda Steam eksik - Yakın zamanda kurulum medyasından bir oyun yüklediyseniz bu hata mesajıyla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bazı oyunlar, Steam istemcisinin kimlik doğrulaması yapmasını veya çok oyunculu hizmetleri kullanmasını gerektirir.

Bozuk Steam kurulumu - Sorun, Steam kurulum klasöründeki bazı bozuk dosyalar nedeniyle de ortaya çıkabilir. Bu durumda, istemcinin yeniden yüklenmesi sorunu büyük olasılıkla çözecektir.
Steam en son sürüme güncellenmedi - Steam istemcinizin süresi dolduğu için hata mesajını görme ihtimaliniz çok düşüktür.

Oyunun kurulum klasörü yabancı dosyalar içeriyor - Oyunun Steam kurulum klasörünü değiştirdiyseniz, sorun Steam'in bazı dosyaların çalışmasını engellemesi nedeniyle ortaya çıkabilir.

Oyunun kurulum dizininde bazı dosyalar eksik - Ani bir kesinti Steam'i oyunun doğru şekilde güncellendiğine inanmaya itmiş olabilir. Oyunun dosya bütünlüğünün doğrulanması bu durumda sorunu çözecektir.
kurlum medyası nedir?

efe0nel

Asistan
Reaksiyon puanı
32
bu dediklerinizin hiç biri olmadı dosyalrı doğrulamıştım ama olmadı sil yükle yaptım olmadı oyun crack değil ve kurulum medyasından oyun indirmedim :(