berat güven
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 422
hikayeli oyun önerin oynarken fazla sıkılmayacağım bir şey olursa sevinirim
Sistem ne?
gtx 750 ti xeon e5450 8gb ramSisteminiz nedir? Ona göre daha iyi öneri yapılabilir.
daha önce oynama fırsatım oldu beğenmemiştimYakuza Diye Bir Japon oyunu var onu oyna istersen güzel
kanka ben korku oyunu oynayamıyorumFear serisi
Dead İsland -(zombi oyunu)
Prey
Alien İsolation
kanka Alien İsolation güzele benziyor aslında aklımda fallout 4 mad max birde dishonered 2 varKorku oyunları gibi
sistemin kaldırdıklarını önceedn bitirmiştimcall of Duty Oyunular bak
evet oynadım ama bitiremedimhalf life oynadın mı
tamam 3 e baktım şimdi 4 zaten güzele benzıyodu 4ü sepete koydumFallout 3 veya 4 de olabilir.
Wolfenstein: The Old Blood
Black Mesa
Half Life 1 yerine Black Mesa daha iyi bir seçim olur. Grafikleri yenilenmiş hali oluyor Black Mesa. Hele Xen de çok harika olmuş.half life oynadın mı
bu kanalı biliyorum half life tüm bölümler varHalf Life 1 yerine Black Mesa daha iyi bir seçim olur. Grafiklerini yenilenmiş hali oluyor Black Mesa. Hele Xen de çok harika olmuş.
Knk bilmiyomda bakayimkanka Alien İsolation güzele benziyor aslında aklımda fallout 4 mad max birde dishonered 2 var
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistemin kaldırdıklarını önceedn bitirmiştim
portal 2 yi bitirdim ya şey istiyorum hikayesi güzel olsun acık dünya olsun ama fazla salmasın hıkayeye odaklanayimblack mesa Ayn half life 1 sersin aynısı ama half life 2 Oyna diğer 2 seris de var portal veya left4 var
bitirdim malesefTomb raider serisi