Ovi store dan birsey indiremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a.bende Nokia c5-03 var. OVI store dan hicbirsey inmiyor.indir dugmesine basmiyor dugme karartili duruyor.farkli hesapla giris yaptim yine degisen birsey olmdi.ne yapmaliyim

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bendede olmuştu bir zamanlar x6 kullanırken, Çözümü şöyle yapmıştım,

Normal bi tarayıcıdan ovi storea girerek indiriyordu Opera gibi , Direk store dan indirmiyordu böyle indirebilirsin ,

Storedan indirmek istiyosan bence format at telefonuna 1. sini beğenmessen :)

yunusemreu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Telefonuna daha önce o uygulamayı yüklemişsen kararık durur telefonuna format atarsan indirebilirsin.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha once indirdiklerimi denemiyorum zaten.farkli bir uygulama indirmek istiyorum ama indir yazan yer kararti duruyor ve tiklanmiyor hicbir sey indiremiyorum ve telefona format atmakta istemiyorum.internet tarayicisindanda bir turlu birsey indiremedim.baska cozum yolu yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen ben de aynı durumdayım. Bilen birisi yardım etsin lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde telefondan daha önce indirdiğim şeyler karartı oluyor indiremiyorum neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:aynı durum bendede var bu konuda yardımcı olursanız memnun oluruz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah yardimniz olsun beyler çözümsüz kilit konu bence ama dili ngilizceyapin olur belki bende oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia symbiandan desteğini çekti ve symbian la alaklı her şeyi kapatı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bnde nokıa lumıa 720 var bir turlu inmiyor mağaza var giriyorum bişiy indirmeye calişiyorum hemn desteklenemiyor dioo

bitanem03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkatinizi çekerim nokia desteğini kapattı bunun yanı sıra ovi açık kalacak ve içerik indirme konusunda sıkıtı olmayacağını iyi biliyorum geçenlerde yeni sürümlü oyunlar gördüm ve indirdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Nokıa c5 03 kullanıyorum ovı storeden oyun ındıremıyorum ındır tusu karaltılı oluyor ve ıslem gormuyor nasıl ındıre bılırım bır tavsıye ogretebılırmısınız ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var dili ingilizce yaptım ama olmadı ����