Overwatch İçin Yeni Karakter "Ana Amari"

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
overwatch-ana-banner.jpg

2016 yılının en iyi oyunlardan biri olan ve kısa sürede satış rekorları kıran Overwatch, ekibe yeni katılan Ana Amari karakterini oyunculara tanıttı.

Mayıs ayında çıktığından bu yana karakterlerin güçlerini dengelemeye çalışan Blizzard, Overwatch’ın içeriklerini geliştirmeye de özen gösteriyor. Oyuna yeni eklenen Ana karakteri de bunlardan biri oldu.

Keskin nişancı tüfeği kullanabilen ve ordu geçmişi de bulunan Ana karakteri Widowmaker ile de benzerlik taşıyor. Ancak Ana, bu silahı arkadaşlarını iyileştirmek için kullanıyor. Bunun dışında düşmanları bayıltmak, arkadaşlarına kısa süreliğine daha fazla güç vermek ve düşmanı güçsüzleştirirken yakındaki takım arkadaşlarını iyileştiren bomba atma gibi yetenekleri de var.

overwatch-ana-resim2-768x480.jpg

Ana Amari’nin hikayesi
Overwatch’ın kurucu üyelerinden olan Ana, yeteneklerini ve uzmanlığını vatanını ve önemsediği insanları savunmak için kullanır.

Omnic Krizi esnasında Mısır’da çok fazla kayıp yaşandığı için ülkenin tükenmiş ve sayıca çok az kalmış güvenlik güçleri destek için uzman keskin nişancılara bel bağlamıştı. Bunların arasında dünyanın en iyisi olduğuna inanılan Ana Amari de vardı. Üstün nişancılığı, karar verme yetisi ve içgüdüleri, onu savaşa son verecek olan Overwatch vurucu takımına katılması için harika bir aday yapıyordu.

Overwatch’ın asıl görevindeki başarıdan sonra Ana, Vurucu Takım Komutanı Morrison’ın sağ kolu olarak uzun yıllar hizmet verdi. Organizasyonun yönetiminde de sorumlulukları olmasına rağmen Ana savaş alanından geri çekilmeyi reddetti. Bir rehine kurtarma operasyonu esnasında Widowmaker olarak bilinen Talon ajanı tarafından öldürüldüğüne inanılana kadar, yani ellili yaşlarına kadar aktif görevde kaldı.

Aslında Ana ağır bir şekilde yaralanmış ve sağ gözünü kaybetmiş olsa da bu karşılaşmadan sağ çıkmıştı. İyileşme sürecinde savaş meydanlarında geçirdiği hayatının yüküyle boğuşmaktayken dünyanın giderek büyüyen çatışmalarından uzak durmayı seçti. Ancak zaman geçtikçe, insanlar şehrini ve çevresindeki masum insanları tehdit ederken kenarda öylece oturamayacağını fark etti.

Artık Ana, ülkesini istikrarsızlaştıracak güçlerle savaşmak ve daha da önemlisi ailesini ve en yakın arkadaşlarını güvende tutmak için yeniden savaş alanına döndü.

Oyunun roketlerle donatılmış karakteri Pharah’nın annesi olan Ana Amari, Overwatch’a çıkışından sonra eklenen ilk karakter oldu.



FRPNet
 

yucesezar

Müdavim
Cezalı
Katılım
28 Haziran 2015
Mesajlar
3,403
Reaksiyon puanı
557
Puanları
113
Yaş
26
Oyuna ana-bacı katmak da nedir? Alt tarafı oyun la bu!!!
 
Üst