OverGame Gibi Bir Mağaza Açmak ?

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Bunu virüs bittikten sonra açmayı düşünüyorum ne kadar sermaye gerekir örneiğim msi yetkilileriyle nasıl anlaşıp ürünleri alıp satarım lütfen cevaplayın.

SelimAkoguz

Asistan
Reaksiyon puanı
267
Bunu virüs bittikten sonra açmayı düşünüyorum ne kadar sermaye gerekir örneiğim msi yetkilileriyle nasıl anlaşıp ürünleri alıp satarım lütfen cevaplayın.
very money
Mesaj otomatik birleştirildi:

virüs bitene kadar ne kadar para biriktirebilirsiniz?

bilgili değilim ama kafadan araştırarak bir sonuç bulmaya çalışacağım.

Şimdi
Skript almanız gerekir internete e ticaret skript yazdım ilk çıkan siteye tıkladım fiyatlar şöyle 5 paket var en ucuz skript 1600 tl en pahalısı 6500 tl e ticaret skriptleri tek satın alınımlık bir kere alıyorsunuz
(bunlar indirimli fiyatlarıymış en ucuzu normalde 1950 en pahalısı normalde 10500 tlmiş bence en pahalısını yada bir altına en kötü 3. paketi alın.
sonra bildiğim kadarıyla domain almanız gerekmekte domain sitenin adresi diye biliyorum
en son baktığımda .com lu .net li adresler en pahalı yerde bile yıllık 300 tl yi geçmiyordu.
buna makine almanız gerek güçlü bir makine
eğer ben makineyi satın alıcam kira olmasın diyorsan kaliteli bir makine için herhalde 10000 tl lazım en az kiralarıda tahminimce bakmadım ama aylık 600 falandır sanırsam birde makineyi satın alırsan internette alman lazım onun içinde gigabit lik bir internet lazım oda aylık 500 tl bulunur bence en az
şöyle bakarsak eğer satın alıp kiralık makine falan almazsan 1 yıldaki gider budur sadece site için:
6500 TL + 10000 yıllık giderleri 300 + 6000 TL yılda toplam 6300 TL gider başlangıç içinde 16500 TL lazım
birde sitede satacağın ürünler için 30000 tl lik stok falan yapsan ve 1 yılda bir stok yenilesen
tek seferlik gider: 16500 TL yıllık gider 36300 TL
eğer siteyi makineyi kiralık alırsan sanırım şöyle olur yıllık gelir:
37200 TL olur sanırsam hesaplamada yanlış yapmış olabilirim :D tahmini hesaplama yaptım bu fiyatlar abartıda az da olabilir

Son düzenleme:

Celal çakır

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Hiç birşey anlamadım. Ben mağaza için ne kadar sermaye gerekir diyorum ne kadar kazanır diyorum sizde bana siteden bahsediyorsunuz ?