OUYA : Açık Kaynaklı Oyun Konsolu!

akgvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bu forumda yeniyim. Hatalarım olursa mazur görün lütfen :).
Yeni ve devrimsel diye nitelendirebileceğim bir oyun konsolu (Ouya) hakkında konuşmak istiyorum ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Ouya-21.jpg

Ouya tamamen bağımsız bir proje ve Kickstarter'da kullanıcıların bağışlarıyla hayata geçirildi. Resimden de görebileceğiniz üzere küçücük bir şey. Kontrolcüsü bile kendinden büyük sayılır :yes:. Eğer boyutunu tam olarak anlayamadıysanız bir zeka küpü boyutunda olduğunu söyleyebilirim.

• İçinde 4 çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisi ve 1 gb ram'i var. Android 4.0 yüklü geliyor(Ouya Android oyunlarını çalıştırıyor, Android Ouya oyunlarını çalıştıramıyor).
  • Bluetooth'u var, Wi-Fi'ı var, Ethernet girişi var, bir adet USB 2.0 girişi var ve 8 gb da depolama alanı var.
  • HDMI girişi olan bir televizyona bağlayarak 1080p çözünürlükle kullanabiliyorsunuz.

• Şimdiden Final Fantasy III ve Minecraft gibi oyunların Ouya için geliştirildiği müjdelendi. Ayrıca OnLive'ı Ouya üzerinde kullanabilirsiniz! Tüm oyunların bir şekilde ücretsiz olmak zorunda. Ouya'yı hack'lemek de serbest. İçini açabilirsiniz, yazılımın üstünde oynamalar yapabilirsiniz ve garantisi bozulmaz.
  • Tüm bunların en iyi kısmı fiyatının sadece 99$ olması! (Reklam gibi oldu sanki :biggrin:) Eğer Amerika dışında bir yere sipariş etmek isterseniz 20$ da kargo ücreti ödemek zorundasınız.

2013'ün Mart ayında piyasaya çıkıyor. Şahsen ben çok beğendim. Siz ne dersiniz, satın almaya değer mi?

Kickstarter Sayfası: http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet çok hoş bir düşünce sırf onlive bile almak ve üzerinde çalışmak için yeterli bir sebep