assassinscreedc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar ben geçen outlastı yükledim sorunsuz çalışıyordu sonra bilgisayara noldu bişiler oldu virüs falan girdi formata götürdüm gelince outlastı yükledim hatayı vermeye başladı cracksiz oyundu başka sitelere baktım updatelerini ve cracakini yap diyolardı internetten crack ve apdeytlerini indirip yaptım bi işe yaramadı yönetici olarak çalıştırdım olmadı çaresiz kaldım formattan önce oyunun yarısındayım güzel gidiyodu save dosyasını alamadım almamda umrumda değil gerçi oyun olsun yeter geliriz yine oraya , sitede yeniyim bi yardım etseniz arkadaşlar lütfen çok istiyorum bitirmeyi gerçi senaryoyuda biliyoruz izledik turunculevyeden buraya kadar okuduysan geveze olduğumu anlarsınız zaten
ya neyse arkadaşlar lütfen bi yardım edin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ek olarak hızlı açtım biraz konuyu bunları yazmayı unuttum bu başka oyunda olmuyo directx framework falan bütün hepsinin sürümleri tam bilgisayar özellikleri :
8 gb ram
2 gb ekran kartı
intel i7
2.40 ghz
ekran kartı modelini bilmiyorum ama iyilerden
64 bit pc

- - - Mesaj Güncellendi - - -
ek olarak hızlı açtım biraz konuyu bunları yazmayı unuttum bu başka oyunda olmuyo directx framework falan bütün hepsinin sürümleri tam bilgisayar özellikleri :
8 gb ram
2 gb ekran kartı
intel i7
2.40 ghz
ekran kartı modelini bilmiyorum ama iyilerden
64 bit pc