Outlast 0xc00007b hatası

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben geçen outlastı yükledim sorunsuz çalışıyordu sonra bilgisayara noldu bişiler oldu virüs falan girdi formata götürdüm gelince outlastı yükledim hatayı vermeye başladı cracksiz oyundu başka sitelere baktım updatelerini ve cracakini yap diyolardı internetten crack ve apdeytlerini indirip yaptım bi işe yaramadı yönetici olarak çalıştırdım olmadı çaresiz kaldım formattan önce oyunun yarısındayım güzel gidiyodu save dosyasını alamadım almamda umrumda değil gerçi oyun olsun yeter geliriz yine oraya , sitede yeniyim bi yardım etseniz arkadaşlar lütfen çok istiyorum bitirmeyi gerçi senaryoyuda biliyoruz izledik turunculevyeden buraya kadar okuduysan geveze olduğumu anlarsınız zaten :D ya neyse arkadaşlar lütfen bi yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ek olarak hızlı açtım biraz konuyu bunları yazmayı unuttum bu başka oyunda olmuyo directx framework falan bütün hepsinin sürümleri tam bilgisayar özellikleri :
8 gb ram
2 gb ekran kartı
intel i7
2.40 ghz
ekran kartı modelini bilmiyorum ama iyilerden
64 bit pc

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar lütfen bi yardım edin çok ıstıyorum oynamayı lutfen

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
ya arkadaşlar lütfen bi yardım edin çok ıstıyorum oynamayı lutfen

Oyunda bulunan binaries klasörüne girip win32 klasöründen oyunun exe'sine sağ tiklayıp, Uyumluluk kısmına gelin, Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız onu seçin ve altta bulunan bu programı yönetici olarak çalıştıra tıklayıp tamam deyin.

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şey ya benım zaten o win32 klasöründe OLgame.exe diye bi outlast var işte onun uyumluluğuna geldim win 8 miş zaten yönetici olarak da çalıştırınca 10 saniye açılıyormuş gibi oluyo sonra outlast.exe çalışmayı durdurdu hatasını veriyo

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
win32 de başka şeylerin setupları var kardeş oyununkini bulamadım

Resimde gösterdiğim OLgameyi bulup yukarı da yazdıklarımı uygulayın.

jJWZ0J.png

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şey ya benım zaten o win32 klasöründe OLgame.exe diye bi outlast var işte onun uyumluluğuna geldim win 8 miş zaten yönetici olarak da çalıştırınca 10 saniye açılıyormuş gibi oluyo sonra outlast.exe çalışmayı durdurdu hatasını veriyo

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Eğer uyumluluk windows 8 de ise, Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu tikini işaretleyip, altta bulunan bu programı yönetici olarak çalıştıra tıklayıp tamam deyin. Win32 exe'sini bu şekil de ayarladığınız dosyayı masaüstüne atın ve ismini Outlast olarak değiştirin.

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı dediğin şeyleri yaptım işte tiki işaretlemiştim zaten alttanda yönetici olarak çalıştır tikini işaretledim kısayol oluştur diyip masaüstüne attım yönetici olarak çalıştırdı bi 10 saniye çalışıcakmış gibi görev çubuğunda simgesi çıkıyor sonra outlast çalışmayı durdurdu diyor

bıde virüs programım falan var engelliyo olabilirmi

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
aynı dediğin şeyleri yaptım işte tiki işaretlemiştim zaten alttanda yönetici olarak çalıştır tikini işaretledim kısayol oluştur diyip masaüstüne attım yönetici olarak çalıştırdı bi 10 saniye çalışıcakmış gibi görev çubuğunda simgesi çıkıyor sonra outlast çalışmayı durdurdu diyor

bıde virüs programım falan var engelliyo olabilirmi

Virüs programı ile bir ilgisi yok, Sorun DLL'den kaynaklanıyor. Oyun 32 bit olarak programlanmış oyun açıldığında 64 bit DLL kullanılıyor. Yaptığınız ilaç 64 bit ise bu programı kurup yeni DLL şeklinde ilaç indirip onla değiştirin.

http://www.dependencywalker.com/depends22_x64.zip

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana nasıl kullandığını öğretsen geçende bunu indirmiştim kullanamadığım için bırakmıştım indirilenlerde duruyor senide uğraştırıyoruz kardeşm

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu oyun korsan mı? orjinali kaç TL?
orgi hayırlı olsun açılmış...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Yukarıda söylediğim işlemleri yaptıktan sonra DLL sorunu ortadan kalkmıştır. Fix update edilmiş yeni bir ilaç yaparsanız o sorun da ortadan kalkacaktır.

kryoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de olmuştu ama pcye reset atınca düzeldi. düzelmeseydi eğer googledan arayıp eksik dosyayı bulacaktım.