Otomotiv mühendisliği mi endüstri mühendisliği mi

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sizce hangisi daha rahat iş bulabilir mezun sayısı hangisinin azdır ve yurt dışı imkanları hangisinin çoktur

Garnett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sana öğretmenden tavsiye Endüstri Müh.

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sana öğretmenden tavsiye Endüstri Müh.
Ortalam bir üniversiteye gitsem de geçerli mi hocam yani ben ODTÜ değilde 420 puanlık bir 0niverstetr gitsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşüncesi veya bilgisi olan yardım edebilir mi

Son düzenleme:

Garnett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ortalam bir üniversiteye gitsem de geçerli mi hocam yani ben ODTÜ değilde 420 puanlık bir 0niverstetr gitsem

Düşüncesi veya bilgisi olan yardım edebilir mi

Tabii geçerli. Önemli olan aldığın eğitimler doğrultusunda kendini nasıl geliştirdiğin. Geleceği her daim parlak alanlardan biri Endüstri Mühendisliği. Otomotiv Mühendisliğine göre en azından önü daha açık ve iş olanağı daha fazla. Üniversite tarafına çok takılma ama kendini de geliştirmeyi unutma. İlk sınıftan son sınıfa kadar da gerekirse yazları gönüllü staj yaparak tecrübe kazan. Bilgi ile istediğin üniversiteye gidersin ancak tecrübe ile yeri gelir iş seni bulur.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İlgilninin hangisi çektiği önemli, ben olsam otomotiv mühendisliği okurdum otomotivler sürekli gelişen birşey güzel bir işte oturttun mu parasıda güzel olur, tercih meselesi.

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İlgilninin hangisi çektiği önemli, ben olsam otomotiv mühendisliği okurdum otomotivler sürekli gelişen birşey güzel bir işte oturttun mu parasıda güzel olur, tercih meselesi.
Otomotiv mühendisliği atılım üniversitesi kafama yatıyor yurt dışı istiyorum

Bide maaşları falan nasıl

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

Bide maaşları falan nasıl
Güzel maaş alabilirsin diye tahmin ediyorum, maaşlarını bilemem tabide sonuçta otomotiv mühendisi olacaksın.

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Güzel maaş alabilirsin diye tahmin ediyorum, maaşlarını bilemem tabide sonuçta otomotiv mühendisi olacaksın.
Endüstri mühendisliği ile otomativ mühendisliği arasında git gel yapıyom sürekli makale falan ama otomotiv mühendisliği hoşuma gidiyor

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Endüstri mühendisliği ile otomativ mühendisliği arasında git gel yapıyom sürekli makale falan ama otomotiv mühendisliği hoşuma gidiyor
Tabi ki senin kendi kararın, eğer otomotiv mühendisliğini kendine yakın görüyorsan hevesinde varsa hayalinde varsa peşinden gitmeni öneririm, sonuçta senin hayatın ama bencede otomotiv mühendisliği daha iyi olur gibime geliyor tabi yinede senin kararın.

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tabi ki senin kendi kararın, eğer otomotiv mühendisliğini kendine yakın görüyorsan hevesinde varsa hayalinde varsa peşinden gitmeni öneririm, sonuçta senin hayatın ama bencede otomotiv mühendisliği daha iyi olur gibime geliyor tabi yinede senin kararın.
Bugün Bi tane otomotiv mühendisi ile konuşcam inşallah

Forumsever1113

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Son düzenleme: