Forumsever1113
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Sizce hangisi daha rahat iş bulabilir mezun sayısı hangisinin azdır ve yurt dışı imkanları hangisinin çoktur
Ortalam bir üniversiteye gitsem de geçerli mi hocam yani ben ODTÜ değilde 420 puanlık bir 0niverstetr gitsemSana öğretmenden tavsiye Endüstri Müh.
Ortalam bir üniversiteye gitsem de geçerli mi hocam yani ben ODTÜ değilde 420 puanlık bir 0niverstetr gitsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşüncesi veya bilgisi olan yardım edebilir mi
Otomotiv mühendisliği atılım üniversitesi kafama yatıyor yurt dışı istiyorumİlgilninin hangisi çektiği önemli, ben olsam otomotiv mühendisliği okurdum otomotivler sürekli gelişen birşey güzel bir işte oturttun mu parasıda güzel olur, tercih meselesi.
Bide maaşları falan nasılOtomotiv mühendisliği atılım üniversitesi kafama yatıyor yurt dışı istiyorum
Güzel maaş alabilirsin diye tahmin ediyorum, maaşlarını bilemem tabide sonuçta otomotiv mühendisi olacaksın.Otomotiv mühendisliği atılım üniversitesi kafama yatıyor yurt dışı istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide maaşları falan nasıl
Endüstri mühendisliği ile otomativ mühendisliği arasında git gel yapıyom sürekli makale falan ama otomotiv mühendisliği hoşuma gidiyorGüzel maaş alabilirsin diye tahmin ediyorum, maaşlarını bilemem tabide sonuçta otomotiv mühendisi olacaksın.
Tabi ki senin kendi kararın, eğer otomotiv mühendisliğini kendine yakın görüyorsan hevesinde varsa hayalinde varsa peşinden gitmeni öneririm, sonuçta senin hayatın ama bencede otomotiv mühendisliği daha iyi olur gibime geliyor tabi yinede senin kararın.Endüstri mühendisliği ile otomativ mühendisliği arasında git gel yapıyom sürekli makale falan ama otomotiv mühendisliği hoşuma gidiyor
Bugün Bi tane otomotiv mühendisi ile konuşcam inşallahTabi ki senin kendi kararın, eğer otomotiv mühendisliğini kendine yakın görüyorsan hevesinde varsa hayalinde varsa peşinden gitmeni öneririm, sonuçta senin hayatın ama bencede otomotiv mühendisliği daha iyi olur gibime geliyor tabi yinede senin kararın.
Konuştuktan sonra neler konuştuğunuzu hangi zorluklar işin inceliklerini makale halinde yada buraya yazarmısın rica etsem?Bugün Bi tane otomotiv mühendisi ile konuşcam inşallah
Tabi ki yazarımKonuştuktan sonra neler konuştuğunuzu hangi zorluklar işin inceliklerini makale halinde yada buraya yazarmısın rica etsem?
TmKonuştuktan sonra neler konuştuğunuzu hangi zorluklar işin inceliklerini makale halinde yada buraya yazarmısın rica etsem?