The Medic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,284
otizm budur
Gülmekten izleyemiyorum.otizm budur
Şirin baba şirin baba nerdesinPsikolojik sorunları var galiba bu tiktokçunun.
Allah çarpmış desem çarpılanlara bir hakaret olurNolmuş buna ?
Papağan sendromu diyorum ben sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorAllah çarpmış desem çarpılanlara bir hakaret olur
otistik desem otistiklere hakaret olur
özürlü desem özürlülere hakaret olur
bilemedim
knk en iyisi buna olmayan bir cisim dicen eğer varlık dersen varlıklara laf etmiş olurum o utançlada yaşayamamAllah çarpmış desem çarpılanlara bir hakaret olur
otistik desem otistiklere hakaret olur
özürlü desem özürlülere hakaret olur
bilemedim
Kalbim sıkıştı,dur b ?otizm budur
ashahahhahahahdhashdash tam göl anında fotbulcuların ismini tekrar tekrar soyleyerek bagıran spikerler geldi montajla maç arkasına koysam kimse farkı anlamazotizm budur
bunun üst komşunuz olduğunu düşününotizm budur
Psikolojik sorunları var galiba bu tiktokçunun.
evine ak-47 ile girerim a*kashahahhahahahdhashdash tam göl anında fotbulcuların ismini tekrar tekrar soyleyerek bagıran spikerler geldi montajla maç arkasına koysam kimse farkı anlamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun üst komşunuz olduğunu düşünün
neden sana diyeyim bizim ırkımızdan pozitif olarak değilde negatif olarak gelişen bir örnek varkenreis bana demedin demi
eğer konuyu bozmaya çalışıyorsan iletişim kurma şeyinde dikkatini çekerim,kız 60 dan fazla emre diye bağırıyor,bu iletişim kurmakmı şimdiOtizm genellikle ilk 3 yaşta başlayan ve hayat boyu devam eden, kişinin etrafıyla sözel ve sözel olmayan şekilde uygun ilişki kuramaması şeklinde ifade edebileceğimiz gelişimsel bir bozukluktur.
(Alıntıdır)
Hayır konuyu bozmaya çalışmıyorum.neden sana diyeyim bizim ırkımızdan pozitif olarak değilde negatif olarak gelişen bir örnek varken
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer konuyu bozmaya çalışıyorsan iletişim kurma şeyinde dikkatini çekerim,kız 60 dan fazla emre diye bağırıyor,bu iletişim kurmakmı şimdi
Hayır konuyu bozmaya çalışmıyorum.
Şimdi buna para atıyorlar diye mi böyle bağırıyor?haa o zaman birşey diyemem