Osman Tanburacı İlk Kez Konuştu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
110920081540185806228_3.jpg

Yalçın Doğan’ın iddiasına göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisini eleştiren spor yazarı Osman Tanburacı’yı telefonla arayarak ağza alınmayacak küfürler savurmuştu. Osman Tanburacı olayla ilgili ilk kez konuştu. İşte maraton.com.tr internet sitesinde Bora Eğriçayır imzalı çıkan o röportaj:

Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Doğan’ın sizin ve Fatih Terim konuşması hakkında yazdıkları doğru mu? Neler söyleyeceksiniz bu konuda?

OSMAN TANBURACI: Yalçın Doğan’ın yazdıkları eksiksiz doğru. Olay Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde oldu.

Bu konuyu neden daha önce açıklamadınız? Bir nedeni var mı?

OSMAN TANBURACI: Bugüne kadar bu konuyu asaletimden açıklamadım. Milli maç öncesi böyle bir açıklama yapamazdım. Kimsenin şahsi edepsizliğini millete çektiremezdim.

Hukuki yollara başvuracak mısınız?

OSMAN TANBURACI: Avukatımla konuştum ve bu konuda dava açacağım. Yargının yolları bana sonuna kadar açıktır bu konuda. Gereken neyse yapacağım.

Fatih Terim sizi tam olarak hangi yorumunuzla ilgili aradı?

OSMAN TANBURACI: Sky Türk’te yaptığım bir yorum sonrası aradı. ‘Fatih Terim, Hıncal Uluç’un Emre ile yaptığı yorumdan bahsedeceğine bize Belçika maçıyla ilgili bilgi versin. Terim gündem değiştirmeye bayılıyor’ dedim. Bunun üzerine beni aradı.

Öncesinde herhangi bir husumetiniz ya da tartışmanız var mıydı Fatih Terim’le…

OSMAN TANBURACI: Öncesinde bir husumetimiz olup olmadığını ona soracaksınız. Bana ‘Osman ağabey’ diyordu. Benim onunla hiçbir husumetim yok. Onun benle var mı? Onu da Fatih Terim’e sormak lazım. Geçmişte bana yaşımı sorup da aramızda 7 yaş fark olduğunu öğrenince ‘Sana bundan sonra ağabey diyebilir miyim?’ diye soran bir insandı Fatih Terim. O da çok stresli ama bu stresi bu şekilde boşaltmamalı.

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

OSMAN TANBURACI: Bu olaya spor medyasının sahip çıkması lazım. Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır.

Kaynak

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her insan bazen kendini kaybedebilir... osman tanburacı da resmen iftira atmış yani.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yüklenmeyin şu adama ya varyaa herşeyin başı hıncal uluç be..öenmli bir milli maç öncesi patlattı olayı ..vatan hainliği bu ya takımı mı etkilemeye çalışıosun ne yapıosun ???
emrenin annesi rahatsızlanmış bide..