Soru Ortaokullar'ın canlı dersi var mı?

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaşlar şu anda Ortaokul düzeyinde bir öğrenciyim ve 10 DK sonra canlı derse gireceğim. Böyle birşey olacak mıydı?

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Devlet canlı ders yapılacak demedi. Ancak EBA ve Zoom'dan canlı ders yapmanın yolu açık. Öğretmenleriniz insiyatif alarak derslerinizi ilerletmek için bu süreçte dersleri canlı yapıyor olabilir.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Hocalar tatilde boş durmayın diye ders işlemek istemiş olabilirler. EBA Canlı dersler isteğe bağlı açılabilir. Normal yani.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Girmek istemiyorsan girme yok yazma hakları yok.
Zaten o kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalar tatilde boş durmayın diye ders işlemek istemiş olabilirler. EBA Canlı dersler isteğe bağlı açılabilir. Normal yani.
Zoom'dan kodu falan verip çağırdılar. Ama sizin dediğiniz gibi boş kalmayalım diye muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet canlı ders yapılacak demedi. Ancak EBA ve Zoom'dan canlı ders yapmanın yolu açık. Öğretmenleriniz insiyatif alarak derslerinizi ilerletmek için bu süreçte dersleri canlı yapıyor olabilir.
Ders tekrarı yaptırıyor hoca. Zaten yeni konuya giremez.

eskiyeniahmet

Asistan
Reaksiyon puanı
97
sınıf grubunuzu takip edin oradan gelen şifrelerle derse katılın bence ama zorunlu değilsiniz ama katılırsanız okullar açıldında daha rahat edersiniz

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Canlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.
Mobil veri kullanılırsa da boşa para israfıdır. Çünkü o gel gitler fazla interneti yiyor. Ve bir şey anlaşılmıyor

Ama matematiği sevdiğim için sadece matematiğe girerdim. Ama pek bir şey anlaşılmıyordu. Kendim çalıştım o zamanda hep matematiğe. Öyleki fene zaman kalmıyordu.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Canlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.
Örgün eğitimden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum en azından uyumak yerine oyun oynuyoruz veya hocaya sinir olduğunda kulaklığı kafandan çıkarmama bakıyor tüm o sinir stres. Mental sağlık için daha iyi diyelim.