Zaten o kesin.Girmek istemiyorsan girme yok yazma hakları yok.
Zoom'dan kodu falan verip çağırdılar. Ama sizin dediğiniz gibi boş kalmayalım diye muhtemelen.Hocalar tatilde boş durmayın diye ders işlemek istemiş olabilirler. EBA Canlı dersler isteğe bağlı açılabilir. Normal yani.
Ders tekrarı yaptırıyor hoca. Zaten yeni konuya giremez.Devlet canlı ders yapılacak demedi. Ancak EBA ve Zoom'dan canlı ders yapmanın yolu açık. Öğretmenleriniz insiyatif alarak derslerinizi ilerletmek için bu süreçte dersleri canlı yapıyor olabilir.
Katıldım bile??sınıf grubunuzu takip edin oradan gelen şifrelerle derse katılın bence ama zorunlu değilsiniz ama katılırsanız okullar açıldında daha rahat edersiniz
Canlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.Katıldım bile??
Çay ve tost keyfi yaparak canlı ders dinleyen ben, bunu beğenmedi ?Canlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.
Sana hiç katkısı yok?. Dersi açma çayını tostunu ye daha iyi?Çay ve tost keyfi yaparak canlı ders dinleyen ben, bunu beğenmedi ?
Yok yok dinliyorum dersleri. Ama derste kuru kuru dinlenmez ki. ?Sana hiç katkısı yok?. Dersi açma çayını tostunu ye daha iyi?
Mobil veri kullanılırsa da boşa para israfıdır. Çünkü o gel gitler fazla interneti yiyor. Ve bir şey anlaşılmıyorCanlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.
Örgün eğitimden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum en azından uyumak yerine oyun oynuyoruz veya hocaya sinir olduğunda kulaklığı kafandan çıkarmama bakıyor tüm o sinir stres. Mental sağlık için daha iyi diyelim.Canlı derslerden verim alındığını düşünmüyorum, yeriyle zaman kaybı.