Ortalama Bir Oyun Bilgisayarı Topluyorum

Best OfThe Best

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hepinize iyi günler,
ben bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. istediklerim, 2 gb paylaşımsız ekran kartı, 8 gb ram ve i7 işlemci
HDD 320 - 500 GB bana yeter.
Fiyat aralığı nasıl olur sizce ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

mesela şu var ama "şu marka sana sorun çıkarır", "şu kapasite düşük kalır" gibi şeyler diyecek misiniz merak ediyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/masa...7570-vga-win-8/productdetails.aspx?I_ID=63190

Best OfThe Best

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hazır veya toplama farketmez cebe uygun olması önemli :biggrin: istediğim özelliklerde borcumuz ne olur ? :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hazır veya toplama farketmez cebe uygun olması önemli :biggrin: istediğim özelliklerde borcumuz ne olur ? :D

Sana tavsiye edilen şeyleri boşver, 2bin TL verip dandik bir bilgisayar almana kimsenin gönlü el vermez. Toplama ekonomik olduğu kadar kalitelidir de. Mesela sen bir bilgisayar sormuşsun yukarda. Ekran kartı 2GB diyor ama ne farkeder... Kötü! Aynı şekilde anakartı vs de öyle. Daha çok fiyat arıyorsun anladığım kadarı ile, sana olurunu şöyle söyliyim 2000TL kasaya vericeksin. Ama bahsettiğimiz güzel bir sistem. Kırpma yapma bence oyun oynayacaksan...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
hazır alcaksan 1600-2000tl arası 2000 i geçmez haswell değilse

Best OfThe Best

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toplayınca daha ucuz olcaktır tabi 1400 - 1600 arası çıkarabilir miyim acaba ?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Isınma pek sorun olmuyor. Zaten kasasının üstünde çok ısınmadığını belirten bi etiket var. Isınma sorun yapmıyor yani. Hiç ısınmıyor mu? Elbet ısınıyor ama çok da fazla değil.