Ortak Klasörünü Sildim

YahyaAlver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bi saçmalık ederek kullanıcılardan ortak denen klasörü sildim ve açmaya çalıştığım bir oyunda sildiğimden dolayı bir hata verdi acaba o klasörü nasıl tekrar geri getirebilirim ?

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Bi saçmalık ederek kullanıcılardan ortak denen klasörü sildim ve açmaya çalıştığım bir oyunda sildiğimden dolayı bir hata verdi acaba o klasörü nasıl tekrar geri getirebilirim ?
Geri dönüşüm kutusundanda sildin mi? eğer sildiysen bazı dosya geri getirici uygulamalar var araştırıp bulabilirsin.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Windows ile ilgili bir klasörü silmiş. Eğer o ? 'ü oyun oluşturuyorsa, silip tekrar kurunca geli gelebilir.
Ortak klasörü windowsun çalışmasını etkilemez. Bilgisayardaki kullanıcıların ortak klasörüdür. Zaten klasörü geri getirmek istiyor arkadaş o yüzden benim dediğim şey muhtemelen en kolay yol olacaktır eğer başka bir uygulamada sıkıntı yaşamadıysa.

asdasdasdasasda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
eğer steamden indirdiysen steam kütüphanenden oyuna sağ tıkla özellikler > yerel dosyalar > oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula işlemini yaparsan silinen dosyaları otomatik olarak indirir. ama eğer oyunu steamden indirmediysen en iyisi save dosyalarını başka bi yere kopyalayıp oyunu silip yüklemen.

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Üstüne yeni veri yazılmadıysa getirebilirsin