Ortak Ağ kullanıyorum Modeme giremiyorum

nabihaste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere ortak ağ kulanıyorum ve modeme giremiyorum sorunumşu adil kullanım kotası na düştüm sorunumu modeme girmeden halledebilir miyim ? ya da modeme nasıl girebilirim . modeme girmeden önce korunan nesne hatası alıyorum . Lütfen yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap verecek olan yok mu ?

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere ortak ağ kulanıyorum ve modeme giremiyorum sorunumşu adil kullanım kotası na düştüm sorunumu modeme girmeden halledebilir miyim ? ya da modeme nasıl girebilirim . modeme girmeden önce korunan nesne hatası alıyorum . Lütfen yardım edin

Cevap verecek olan yok mu ?

Sorunu tam anlayamadım modeme girip ne yapmayı düşünüyosun ?

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Adil kotayı halledemezsin modemden. Santral senin indirme hızını 3mbit sınırlıyor!..

Sadece torrent olayında mtu değiştirerek bir tam hız alabilirsin sadece torrent olarak. Al sana windows üzerinde cmd ile mtu değiştirme. Modeme ayar yapmana gerek yok...

http://www.mediafire.com/?414t9k1b9451nbt

Anlatımım sana :)..

nabihaste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adil kotayı halledemezsin modemden. Santral senin indirme hızını 3mbit sınırlıyor!..

Sadece torrent olayında mtu değiştirerek bir tam hız alabilirsin sadece torrent olarak. Al sana windows üzerinde cmd ile mtu değiştirme. Modeme ayar yapmana gerek yok...

http://www.mediafire.com/?414t9k1b9451nbt

Anlatımım sana :)..

SAğol kardeş deneyip dönerim az sonra :)

Yandaki komut bulunamadı diyor galiba yapamadım ?

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
SAğol kardeş deneyip dönerim az sonra :)

Yandaki komut bulunamadı diyor galiba yapamadım ?

Verdiğim komutlari vista/7/8 sistemlerinde cmd programını yönetici olarak açıp kullanacaksın ve mtu değerin 392 olacak torrent üzerinden full hıza ulaşacaksın tabi ortak net yüzünden zayıflayabilir :D

eğer xp kullanıyorsan googlede arat how to change mtu xp gibisinden arat..

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
192.168.2.1 adresindenmi giremiyorsun sorunun ne onu tam anlamadık :)

KemalALKIN

Asistan
Reaksiyon puanı
7
192.168.2.1 adresindenmi giremiyorsun sorunun ne onu tam anlamadık :)
Kendinin modeme girmesini herhalde modem sahibi bloklamış oda girip mtu ayarıyla oynayamıyor. Bende kendisine sadece cmd ile yapabilecği basit bir yöntem verdim. Bu mtu olayıyla torrent ve udp kullanan onlive gibi sistemlerde hız sınırını aşıyoruz (onlive bir video aktarım sistemi ile oyun oynama ağıdır bulut oyun sistemi onlive . com)