16Çetinarda16
Öğrenci
3700 TL üst segmente mu giriyorOrta segment 3.700 TL mi olmuş... Vay arkadaş
3700 TL üst segmente mu giriyorOrta segment 3.700 TL mi olmuş... Vay arkadaş
Ne bileyim ekonomi çok değişik. Ben 2.600'e Redmi Note 9S aldım mesela o orta-üst arası diyebileceğimiz bir telefon. Orta segment deyince Redmi Note 8, Redmi Note 9, Samsung M21 falan geliyor akla3700 TL üst segmente mu giriyor
Para yokAyfon dışı yalan.
KazanRealme 7 pro, Oppo reno 4, Samsung M51, Mİ 10 Lite 5g(performansı iyi olduğu için yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para yok
O zaman bugattiden başka araba da yalan gidipte sakın başka marka alma he paran mı yok e kazan o zaman.Ayfon dışı yalan.
Aga her şeyden önce senin telefonda ne yapacağın önemli. Bütçem 3700 TL diyorsun. Amacın oyun oynamaksa Poco X3 NFC, Realme 7 ya da Realme 6,6 Pro gibi ekran tazeleme oranı yüksek telefonlara bakacaksın. Kamera ve ekran istiyorsan Mi Note 10 Lite, Galaxy A71 gibi telefonlara bakacaksın, ikisi de bu konularda çok başarılı.Orta segmentin en iddialı telefonu nedir
Nasıl kazanaıcam söylesene kankam
yazılım öğren.Nasıl kazanaıcam söylesene kankam
Yeri geliyor gülüyoruz, ediyoruz ama cidden yazlım öğren knkaNasıl kazanaıcam söylesene kankam
nasıl ve ne ile öğreneceğim ki kardeşimYeri geliyor gülüyoruz, ediyoruz ama cidden yazlım öğren knka![]()
Realme 7 Pro, Mi Note 10 Lite, M51, Reno4, Poco X3. Bunlar arasından birini alacak olsam Realme 7 Pro alırdım.3700 TL butçe