Orta Segment Önerisi

kinhofer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar max 600 tl'ye alınabilecek iyi bi telefon arıyorum. Örn: Samsung Galaxy Ace 2

Dark-Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy Ace 2 kesinlikle tavsiye etmem bu dönemde alınabilecek bir telefon değil.Bu fiyata alabileceğiniz en iyi cihaz General Mobile Discovery'dir.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery al.Galaxy Ace orta altı bir segment ve General Mobile Discovery fiyatı çok yakın ama vallahi ekran kalitesi olsun işlemcisi olsun aralarında General Mobile Discovery lehine dağlar kadar fark var.Ucuza kaliteyi yakalamak istiyorsan General Mobile Discovery al kesinlikle.(1 ay önce yerden yere vurdum General Mobile Discovery i çünkü cihaza şüphe ile bakıyordum.İnceledim olumsuz düşüncelerim silindi gitti.şimdi mi? şimdi kendim de kullanıyorum:)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlarında dediği gibi o paraya General Mobileden başka birşey alınmaz al 16 gb olanından kafan rahat olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Müzik dinlemek, sağlamlık, akıcılık ve güncel sistem için : Nokia Lumia 520
Video izlemek ve oyun oynamak için : General Mobile Discovery

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Huawei Ascend P1 bakabilirsiniz. Oldukça iyi donanıma sahip sizi rahatlıkla götürür. Oyun , video vs..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar max 600 tl'ye alınabilecek iyi bi telefon arıyorum. Örn: Samsung Galaxy Ace 2

general mobile discovery 600 tl ye alınabilecek en iyi telefon. ace 2 ye filan bakma daha 4.0 bile almadı discovery 4.2 ile geldi muhtemelen 4.3 de alır.