Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Bilgisayar ortamında orta dünya için yılbaşı manzarası hazırlanmış? şunların güzelliğine bakın ?
He diğerleri kutlar yani ???Yüzüklerin efendisinde yılbaşı desen daha doğru olur.Sauron yeni yıl falan kutlamaz yapısında yok.
Eowyn,Legolas,Frodo falan kutlar.He diğerleri kutlar yani ???
Yüzüğün peşinde onlar vakit yok ??Eowyn,Legolas,Frodo falan kutlar.![]()
Ay Sauron o kadar da korkulacak biri degilmiş ya diyomuşuz????
Biraz bir şeye benzedi.Ay Sauron o kadar da korkulacak biri degilmiş ya diyomuşuz????
Yok ya bu ne ?Biraz bir şeye benzedi.![]()
Mordor'da yılbaşı mı? ?
[/QUOTE
Bence hayır çünkü gerçek dünya ile entegre gidiyor alternatif dünya diyebiliriz ??HP orta dünya sayiliyor mu yav merak ettim
HP orta dünya sayiliyor mu yav merak ettim
Jeton geç düştü HP ne Hewlett-Packard zannettim. Harry Potter 90 yıllarda geçiyor.Bence hayır çünkü gerçek dünya ile entegre gidiyor alternatif dünya diyebiliriz ??
Belki öyledir ben harry potter diye yorumladım. ?Jeton geç düştü HP ne Hewlett-Packard zannettim. Harry Potter 90 yıllarda geçiyor.
HP 1939 da kuruldu imkanı yok.Belki öyledir ben harry potter diye yorumladım. ?![]()
Ya HP ne harry potter'ın kısaltması degil mi ?HP 1939 da kuruldu imkanı yok.
Evet Harry Potter'ın kısaltması. Ben Harry Potter'ı HP diye kısaltanı görmedim aklım HP markasına gitti.Ya HP ne harry potter'ın kısaltması degil mi ?
Bak hemen anlamışım neden çünkü harry potter manyaklığı ??Evet Harry Potter'ın kısaltması. Ben Harry Potter'ı HP diye kısaltanı görmedim aklım HP markasına gitti.![]()
Bende çok hp victus öneriyorum o yüzden.Bak hemen anlamışım neden çünkü harry potter manyaklığı ??
Allahım herkes algısına göre yorumlamış ???Bende çok hp victus öneriyorum o yüzden.![]()