Bi örnek üyeyi seçelim deelektr10 dedi ki:Bence rezil üye de seçelim![]()
Valla pesimist bunu diğer moderator lerlede konusursan cok makbule gecer!pesimist dedi ki:Olabilir kanısındayım jz
rep sistemi yada teşekkür tuşu olması lazım ölçebilmek için...PcMaSTeR dedi ki:Diğer Forumlarda "Ayın Üyesi" Diye bir Uygulama oluyordu. Siteye Ay İçerisinde En Fazla Katkı Sağlayan (Şişirme Mesajları hariç) Üye Diğer Ayın Üyesi Olarak Seçiliyordu. Ancak Öle Extra bir Rütbe Avantajı Sağlanmıyordu. Sadece Rengi Ve Logosu Oluyordu.![]()
+(Jojoba dedi ki:rep sistemi yada teşekkür tuşu
Jojoba dedi ki:rep sistemi yada teşekkür tuşu olması lazım ölçebilmek için...PcMaSTeR dedi ki:Diğer Forumlarda "Ayın Üyesi" Diye bir Uygulama oluyordu. Siteye Ay İçerisinde En Fazla Katkı Sağlayan (Şişirme Mesajları hariç) Üye Diğer Ayın Üyesi Olarak Seçiliyordu. Ancak Öle Extra bir Rütbe Avantajı Sağlanmıyordu. Sadece Rengi Ve Logosu Oluyordu.![]()
Ne dedim ben ;D hahahMr.Fastfinger dedi ki:Sonra kavga çıksın demi![]()
Mr.Fastfinger dedi ki:Ne dedim ben ;D hahahMr.Fastfinger dedi ki:Sonra kavga çıksın demi![]()
Ne Rep'e Nede Teşekkür Butonuno gerek var.İlla teşekkür edecekseniz pmden teşekkür edin ;D
boş konu açanları nasıl ayıklayacaksın arkadaşım, kendin de şişirilmiş mesajlardan bahsettin?PcMaSTeR dedi ki:Jojoba dedi ki:rep sistemi yada teşekkür tuşu olması lazım ölçebilmek için...PcMaSTeR dedi ki:Diğer Forumlarda "Ayın Üyesi" Diye bir Uygulama oluyordu. Siteye Ay İçerisinde En Fazla Katkı Sağlayan (Şişirme Mesajları hariç) Üye Diğer Ayın Üyesi Olarak Seçiliyordu. Ancak Öle Extra bir Rütbe Avantajı Sağlanmıyordu. Sadece Rengi Ve Logosu Oluyordu.![]()
Hayır Ona Gerek Yok. Yönetici ve Diğer Üyeler Zaten 1 Ay İçerisinde En Fazla Paylaşım yapan Üyeyi Çok rahat Görebilir. Yani 1 Ay boyunca Forumda En Çok Konu Açan Üyeyi Tespit Etmek Zor Olmasa gerekSadece Listeye bakmak Yeterli
![]()
PcMaSTeR dedi ki:Mr.Fastfinger dedi ki:Ne dedim ben ;D hahahMr.Fastfinger dedi ki:Sonra kavga çıksın demi![]()
Ne Rep'e Nede Teşekkür Butonuno gerek var.İlla teşekkür edecekseniz pmden teşekkür edin ;D
Yada bu Linki Gönderin TıK