Orjinal Windows 7 nereden indirebilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 627182
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Arkadaşlar elimde ürün anahtarı yok pcnin üzerinde yazıyordu silinmiş win7 indiremiyorum orjinal oynanmamış bi şekilde nasıl indirebilirim yada indirdiğim Windows orjinalmi nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
windows 7' nin desteği sonlandığından güvenli bir şekilde windows 7 indiremezsiniz. En iyi seçenek eğer üniversitelere bir bağınız varsa oradan indirmeniz, artık sadece oralarda orjinal windows 7 bulunmakta.

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Pki bunların oynanmamış yani orjinal olduğuna nasıl emin olabilirim belki içinde korsan yazılım var
Ben buradan indirdim annemin bilgisayar isosunu bende 3 ay faalan bu isoyu kullandım ve içinde birşey olucağını sanmıyorum. ya buradan indirin yada ürün anahtarı alıp Microsoftun kendi sitesinden indirin.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
windows 7' nin desteği sonlandığından güvenli bir şekilde windows 7 indiremezsiniz. En iyi seçenek eğer üniversitelere bir bağınız varsa oradan indirmeniz, artık sadece oralarda orjinal windows 7 bulunmakta.
Microsoft kaynaklı bi siteden indiremezmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben buradan indirdim annemin bilgisayar isosunu bende 3 ay faalan bu isoyu kullandım ve içinde birşey olucağını sanmıyorum. ya buradan indirin yada ürün anahtarı alıp Microsoftun kendi sitesinden indirin.
Pki bunun oynanmamış olduğunu kontrol edemezmiyim yani bi çok işlem yapıyorum bilgilerim çalınabilir sonuçta

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
windows'un kendi sitesinden anahtar varsa temiz kurulum yaparsın

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Microsoft kaynaklı bi siteden indiremezmiyim

Pki bunun oynanmamış olduğunu kontrol edemezmiyim yani bi çok işlem yapıyorum bilgilerim çalınabilir sonuçta
kontrol derken nasıl yani ben kullandım benim bilgim çalınmadı hem bir değişiklik olup olmadığını windowsun yüklü bulunduğu yere girerek kontrol edersinizde siz ne yapacaksınız FBI'yı flnmı hackleyeceksiniz .d

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
kontrol derken nasıl yani ben kullandım benim bilgim çalınmadı hem bir değişiklik olup olmadığını windowsun yüklü bulunduğu yere girerek kontrol edersinizde siz ne yapacaksınız FBI'yı flnmı hackleyeceksiniz .d
Hyr fbı la alakası yok mesela kredi kartı bilgilerim hacklenebilir yada öğrenci bilgilerim o yüzden original olduğuna emin olmak istiyorum dosyalardqn kontrol edilmiyor 100000 tane dosya var

Babama bile güvenmiyorum bu dönemde?
benim attığım siteden gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz ben windows 10 hariç tüm isolarımı buradan indiriyorum. bana güvenin.

benim attığım siteden gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz ben windows 10 hariç tüm isolarımı buradan indiriyorum. bana güvenin.
Babama bile güvenmiyorum bu dönemde

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,078
Hyr fbı la alakası yok mesela kredi kartı bilgilerim hacklenebilir yada öğrenci bilgilerim o yüzden original olduğuna emin olmak istiyorum dosyalardqn kontrol edilmiyor 100000 tane dosya var

o zaman windows 8.1 kullanın windows 7 yi ürün ahatarı olmadan imkansiz isterseniz ben size windows 8.1 ürün ahatraı veririm orijinal kurulum yaparsınız.

o zaman windows 8.1 kullanın windows 7 yi ürün ahatarı olmadan imkansiz isterseniz ben size windows 8.1 ürün ahatraı veririm orijinal kurulum yaparsınız.

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
knk hiç başka sitelerden indirme ben eskiden indirmiştim ve benim 50 gb bir iso dosya koleksiyonum var :D istersen drive a yükliyim ordan indir :)

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru

Belki güleceksiniz ama bilgisayar a15he isterseniz bi internetten bakın özelliklerine kaldırırmı çünkü bu konuda çok bilgim yok

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
knk hiç başka sitelerden indirme ben eskiden indirmiştim ve benim 50 gb bir iso dosya koleksiyonum var :D istersen drive a yükliyim ordan indir :)
Oynanmamış olduğunu nerden bilcem?

özelliklerini atın bir bakalım.
İnternete bakarsanız bulabilirsiniz yada neyi atmam gerektiğini söyleyin size atiyim yani bilgisayar özellikler menüsünün ssini atabilirim başka hangi bilgileri istiyorsunuz
Bu arada sizi çok uğraştırdım kusura bakmayın

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
işte o kısmını inandıramam ama bence başka sitelerden indirmek çok daha kötü birde technopat sosyalde bir araç önermişlerdi orjinal miş hemde bunu technopatın kurucusu yani recep baltaş bizzat burdan indirmek güvenli diye konusu var bence o aracı kullanın kaç yıllık bilişimci adam 2012 den beri forumları var

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
işte o kısmını inandıramam ama bence başka sitelerden indirmek çok daha kötü birde technopat sosyalde bir araç önermişlerdi orjinal miş hemde bunu technopatın kurucusu yani recep baltaş bizzat burdan indirmek güvenli diye konusu var bence o aracı kullanın kaç yıllık bilişimci adam 2012 den beri forumları var
Link verebilirmisiniz birde ben bakayım

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
bende oradan office indirmiştim hatta
buyrun

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru

İnternete bakarsanız bulabilirsiniz yada neyi atmam gerektiğini söyleyin size atiyim yani bilgisayar özellikler menüsünün ssini atabilirim başka hangi bilgileri istiyorsunuz
Bu arada sizi çok uğraştırdım kusura bakmayın
Abii nere gittin

bende oradan office indirmiştim hatta
buyrun
Teşekkürler bi bakiyim

Abii nere gittin

Teşekkürler bi bakiyim
Bu çalışmıyordu diye hatırlıyorum ama yinede bi bakiyim

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
çok kafaya takmayın linux ta kurabilirsiniz ya da 8.1 kurun 7 kaldırıyorsa 8.1 de kaldırır

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
çok kafaya takmayın linux ta kurabilirsiniz ya da 8.1 kurun 7 kaldırıyorsa 8.1 de kaldırır
technopat a bakıcam bi oda olmazsa 8.1 indiririm pki 8.1 nerden orjinal bulabilirim bide bu ürün anahtarı ne oluyor internette binlerce var onları girince ne olıyor yeni satın almayla ne farkı var

Abii nere gittin

Teşekkürler bi bakiyim

Abii nere gittin

Teşekkürler bi bakiyim

Abii nere gittin

Teşekkürler bi bakiyim

Son düzenleyen moderatör:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
technopat a bakıcam bi oda olmazsa 8.1 indiririm pki 8.1 nerden orjinal bulabilirim bide bu ürün anahtarı ne oluyor internette binlerce var onları girince ne olıyor yeni satın almayla ne farkı var

Windows 8.1: