Orjinal Vistam var.Windows 7 mi yüklemeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar orjinal vistam var ama sis chipsetlerimin windows 7 uyumu uzun bir zaman alacaga benziyor.Windows 7 alacak maddi olanagım yok crack yaparak kullansakta hata raporu olursa gönderemeyecegiz microsoft'a.Sizin öneriniz nedir?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yükle gitsin Windows 7 ancak Vista da problemin yoksa kal

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Güzel soru:D:D:D
Her zaman yeni olanı kullanmak faydalıdır...
Windows 7 kur..

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista gerekli servis ve ayarlamaları yaparak windows 7 nin şu anki haliyle aynı oldugu söyleniyor.orjinal kullanmak her zaman daha iyidir gibi :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Eğer orjinalden {Ç}alıntı kopyan varsa aynıdır...
Sadece lisanslı kullanmak manevi yönden insanı rahatlatır...
Yinede bir dene beğenirsen lisans satın al...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
vistada kal derim. eline orjinal win7 geçerse o zaman düşün :)

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fırsatlar varsa değerlendir. Ne demek istediğimi anlarsın umarım...

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ille de lisans istiyorsan win7 yükseltme yaparsın

Eğer win7 varsa elinde hiç düşünme yükle derim ;) crack fln halledersin ;)

Uyumluluk konusunda da Pc vista olarak geldiyse pek sorun yaşamıyor hatta şuana kadar yaşayan görmedim xD

Ben Xp'den geçiş yapıyordum bir tek klavye'nin driver'ini bulamamıştım xD

gg75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal Vistan varsa yükseltme yapabilirsin. Ancak bunu için elinde yükseltme DVD si olması lazım. Ben sitelerde gezerken win 7 yükseltmesini buldum. Ancak Home Premium olduğu ve 32 bit olduğu için işime yaramadı. Benim sistem ultimate 64 bit. Bildiğim kadarıyla win 7 çıkma tarihine yakın zmanlarda Vista yüklü olan pc veya laptop alanlara bu yükseltme imkanını tanıdılar. Yani anlayacağın bu DVD kopyasını elde edersen orjinal Vista lisansın ile WİN 7 kullanabiliyorsun diye biliyorum. Keşke eline bu DVD den arkadaşlar bizlerle paylaşsa.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Orjinal olduğu için kullan.Bir de SP2 yi yüklersen tam olur.Tekrar bir de Vista nın hangi sürümünü kullanıyorsunuz.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
yaa bırak Starter ise zaten 10. sınıf insan yerine konmuştur gidip köprüden atlasın
Home Basic'te ise çok profesyonel değilse büyük bir farkı yok Aero'dan başka
zaten en iyisi Linux, boşverin bunları:D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Niye öyle diyorsun kullandığı sürüm Home Basic veya Starter ise hemen Windows 7 ye:D

klasik kullanıcı için basic yeter internet vd ama oyun oynayacam falan diyosan ültimete kurmalısın crakle kurgitsin bişi olmaz ama buldugun crake dikkat etmelisin bazı craklar nvidia chipsetlerle uyumsuz oluyor mavi ekran alıyosun bir kere başıma gelmişti
benim tavsiyem win 7 :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
oyun oynayacam falan diyosan ültimete kurmalısın
Bu sözü çerçeveletip asacam...
ultimate yoksa oyun yok
o kadar:D
yazık gariban hangi arkadaşından duyduysa burada bize söylüyor

maxmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 7 vistadan daha iyi bir işletim sistemi visatanın sürücülerinin çogunuda tanıyor. Ayrıca artık tüm donanımlarında win 7 sürücüleri hemen hemen çıktı visatada kalmaya gerek yok

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar benimde orjinal vista starter bnende win 7 ye geçmek istiyorum ama geçerken nasıl geçilir hiç bilmiyorum abim de burada değil win 7 yi çok beğendim ama yapamıyorum bazı arkadaşlar daha doğrusu sdn deki çoğu arkadaş win 7 kurmuşlar acaba nasıl yaptınız anlatırmısınız gerçekten win 7 yi istiyorum.İşletim Sistemin Vista Starter 32 bit tir.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar benimde orjinal vista starter bnende win 7 ye geçmek istiyorum ama geçerken nasıl geçilir hiç bilmiyorum abim de burada değil win 7 yi çok beğendim ama yapamıyorum bazı arkadaşlar daha doğrusu sdn deki çoğu arkadaş win 7 kurmuşlar acaba nasıl yaptınız anlatırmısınız gerçekten win 7 yi istiyorum.İşletim Sistemin Vista Starter 32 bit tir.

En sağlıklısı format atarak geçmek yükseltme olayında çok hata oluyormuş hatta sdn'de bununla ilgili makale çıkmıştı :yes:

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
En sağlıklısı format atarak geçmek yükseltme olayında çok hata oluyormuş hatta sdn'de bununla ilgili makale çıkmıştı :yes:
format mı kalsın ya birde onlamı uğraşıcam ama gerçekten win 7 ye geçmek isterdim neyse inşallah yeni bir pc alıp öyle direk geçeriz

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yükle gitsin. Bende aynısını yaptım. Orjinal Vista Home pre. vardı :)

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
işte dediğim şey nereden yüklücez ve o kadar dosya indirmek istemiyorum tek bir link olsa indirim direk kursam ne güzel olur

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Benimde orj. lisanslı Vistam vardı. Şu an win7 kullanıyorum crackli. Vista gerçekten iyi değil. Win7' ye geç düşünmeden.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lisanslı vista home basic vardı bende ama hiç kullanmadım orası ayrı tabi :)
şu an win 7 pre kullanıyorum.

ilica18

Asistan
Reaksiyon puanı
2
win 7 ultimate x64 kullanıyorum mükemmel bi program ama korsan kullanacağına orjinal vista nı kullan daha iyi hem hakka da girmemiş olursun ;)