Arkadaşlar orjinal vistam var ama sis chipsetlerimin windows 7 uyumu uzun bir zaman alacaga benziyor.Windows 7 alacak maddi olanagım yok crack yaparak kullansakta hata raporu olursa gönderemeyecegiz microsoft'a.Sizin öneriniz nedir?
Niye öyle diyorsun kullandığı sürüm Home Basic veya Starter ise hemen Windows 7 yebırak kalsın...
Niye öyle diyorsun kullandığı sürüm Home Basic veya Starter ise hemen Windows 7 ye![]()
Bu sözü çerçeveletip asacam...oyun oynayacam falan diyosan ültimete kurmalısın
arkadaşlar benimde orjinal vista starter bnende win 7 ye geçmek istiyorum ama geçerken nasıl geçilir hiç bilmiyorum abim de burada değil win 7 yi çok beğendim ama yapamıyorum bazı arkadaşlar daha doğrusu sdn deki çoğu arkadaş win 7 kurmuşlar acaba nasıl yaptınız anlatırmısınız gerçekten win 7 yi istiyorum.İşletim Sistemin Vista Starter 32 bit tir.
format mı kalsın ya birde onlamı uğraşıcam ama gerçekten win 7 ye geçmek isterdim neyse inşallah yeni bir pc alıp öyle direk geçerizEn sağlıklısı format atarak geçmek yükseltme olayında çok hata oluyormuş hatta sdn'de bununla ilgili makale çıkmıştı :yes: